.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Знаят, разбира се, иначе сама посмъртно нямаше да се оправя. За болести иначе не ме е страх, защото нито аз, нито партньорът ми имаме някакви болести, бактерии и тем подобни глупости. Знам колко малоумно звучи всичко и то в действителност си е малоумно, просто за забременяването повторно най ме е страх. Въпреки, че четох доста, че след аборт (не знам дали е важно, но бях в 7ма Г.с) и то толкова скоро всъщност няма какво да бъде оплодено, за да се получи бебе. Но не знам, ужасно ме е страх.

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от katiii1999k Виж мнението
    Знаят, разбира се, иначе сама посмъртно нямаше да се оправя. За болести иначе не ме е страх, защото нито аз, нито партньорът ми имаме някакви болести, бактерии и тем подобни глупости. Знам колко малоумно звучи всичко и то в действителност си е малоумно, просто за забременяването повторно най ме е страх. Въпреки, че четох доста, че след аборт (не знам дали е важно, но бях в 7ма Г.с) и то толкова скоро всъщност няма какво да бъде оплодено, за да се получи бебе. Но не знам, ужасно ме е страх.
    Мн лесен сценарии. Партньорът ти си бие чекия с мръсни ръце, после те такова и воала.
    Недей чак толкова много да се страхуваш. Мисли рационално. Има две опции. Да си бременна е малко вероятно. Да не си бременна е по-вероятно. Няма от какво чак толкова да се страхуваш. В смисъл и да се страхуваш нищо няма да промениш, само ще се натоварваш в момента. Гушни си момчето и спете спокойно.

Да де, ама и малко вероятното си е вероятно. Благодаря все пак, надявам се да няма неприятни изненади и пак да преминавам през същото. Живот и здраве на 24 август съм на преглед, тогава ще видим какво се случва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си