.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Днес преглеждах за малко скрийншоти с форумни постове и си припомних за един твой пост, в който казваш, че ви връхлитат природни стихии заради травеститите, но когато аз казах нещо вярно за обратната сексуалност, използвахте това срещу мен за да ме триете безцеремонно - знам те, че си в играта - следя ви личните съобщения и кореспонденциите и ги записвам.
    Ко каза ко? Следиш лични съобщения и коренспонденция ли записваш? Това като самопризнание за нещо ли трябва да го разглеждаме?

Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Ко каза ко? Следиш лични съобщения и коренспонденция ли записваш? Това като самопризнание за нещо ли трябва да го разглеждаме?
    Следи той, получава факсове от горе по-скоро
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен
    имам скрийншотове на всичките ти издънки в този форум (казвам го, в случай че това е, което искаше да разбереш)

Дори и да нямах всички онези гигабайти доказателства, най-малкото все още мога да проверя, че от администраторите само aleks26 е нов акаунт, всички други са от преди години, плюс това никой от форумния състав не отговори на запитването ми, иначе винаги виждат оплакванията на къде къде по-несериозен потребител (имам предвид dexofen) и ми трият постове - това е доста съмнително.
    И какво като му е нов акаунта, а на другите са стари? Това с какво ти е полезно на теб лично?

имам скрийншотове на всичките ти издънки в този форум (казвам го, в случай че това е, което искаше да разбереш)
    Имам издънки, така е, но всички те събрани вкупом, бледнеят само пред едно твое мнение, камо ли пред всички твои.
    Изпрати един линк или направо качи скрийншот да видим каква толкова сериозна издънка имам, че ми стана интересно нещо.

Мега фен
    И какво като му е нов акаунта, а на другите са стари? Това с какво ти е полезно на теб лично?
    ми например някои тук твърдяха, че всички админи са съвсем нови, а всъщност техните акаунти са стари - от преди години, само aleks26 е нов акаунт

Имам издънки, така е, но всички те събрани вкупом, бледнеят само пред едно твое мнение, камо ли пред всички твои.
    Изпрати един линк или направо качи скрийншот да видим каква толкова сериозна издънка имам, че ми стана интересно нещо.
    например ето тук скланяше към хомосексуализъм млади момчета, които още не са изявени гейове:

ето и моят пост, който ти просто репортна да бъде изтрит без да кажеш и дума в темата:

имам и още много други скрийншоти като тези - всъщност няколко гигабайта

ми например някои тук твърдяха, че всички админи са съвсем нови, а всъщност техните акаунти са стари - от преди години, само aleks26 е нов акаунт

например ето тук скланяше към хомосексуализъм млади момчета, които още не са изявени гейове:

ето и моят пост, който ти просто репортна да бъде изтрит без да кажеш и дума в темата:

имам и още много други скрийншоти като тези - всъщност няколко гигабайта
    .
    Първо пазиш цели гигабайти със скрийншотове от някакъв тъп форум, след това няма да се изненадам ако и отидеш да посетиш някой съфорумник
    Ти си ненормален моля администраторите на форума да вземат мерки преди да е пострадал някой
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    .
    Първо пазиш цели гигабайти със скрийншотове от някакъв тъп форум, след това няма да се изненадам ако и отидеш да посетиш някой съфорумник
    Ти си ненормален моля администраторите на форума да вземат мерки преди да е пострадал някой
    вие гледайте аз да не отида с доказателствените материали до разни органи/инстанции, че тогава ще видите зор

вие гледайте аз да не отида с доказателствените материали до разни органи/инстанции, че тогава ще видите зор

Не си губи времето, пиши им направо емейл
    pop@armenia.ar

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Аз не забелязвам склоняване към хомосексуализъм, дори не съществува такова понятие. Имай предвид, че изключително старателно наблюдавам поведението ти във форума и то постоянно, чета ти всяко едно мнение. Имам много сериозни съмнения за теб и съм доста притеснен за намеренията ти спрямо другите потребители на форума. И плс, не ме заплашвай.
    Лично ще обърна специално внимание на ИнвесторБГ АД относно твоите писания тук, след като допрочета всичко, което си писал, а то е повече от книгите на проф. Вучков.
    Последно редактирано от dexofen : 08-20-2018 на 23:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си