- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
И какво като му е нов акаунта, а на другите са стари? Това с какво ти е полезно на теб лично?
Имам издънки, така е, но всички те събрани вкупом, бледнеят само пред едно твое мнение, камо ли пред всички твои.
Изпрати един линк или направо качи скрийншот да видим каква толкова сериозна издънка имам, че ми стана интересно нещо.
ми например някои тук твърдяха, че всички админи са съвсем нови, а всъщност техните акаунти са стари - от преди години, само aleks26 е нов акаунт
например ето тук скланяше към хомосексуализъм млади момчета, които още не са изявени гейове:
ето и моят пост, който ти просто репортна да бъде изтрит без да кажеш и дума в темата:
имам и още много други скрийншоти като тези - всъщност няколко гигабайта
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
![]()
Не си губи времето, пиши им направо емейл
pop@armenia.ar
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Аз не забелязвам склоняване към хомосексуализъм, дори не съществува такова понятие. Имай предвид, че изключително старателно наблюдавам поведението ти във форума и то постоянно, чета ти всяко едно мнение. Имам много сериозни съмнения за теб и съм доста притеснен за намеренията ти спрямо другите потребители на форума. И плс, не ме заплашвай.
Лично ще обърна специално внимание на ИнвесторБГ АД относно твоите писания тук, след като допрочета всичко, което си писал, а то е повече от книгите на проф. Вучков.
Последно редактирано от dexofen : 08-20-2018 на 23:38