.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Освен, че съм християнка, имам и ум, не съм сляпа овца. Това твоето е краен фанатизъм, нпп. С нищо не се различаваш от радикалните ислямисти. Иска ми се да можеше да се видиш отстрани и да осмислиш поведението си и ценностата си система. Съвсем добронамерено го казвам.
    Това си е твое лично мнение, докато нито в Св. Писание е написано такова нещо, нито от самия истински Господ Бог идва такова слово. Ако Той е създал човека мъж и жена, така щото мъжът да оставя родителите си за да се свързва с жена си и двамата да бъдат една плът, тогава кой може да докаже, че Бог е сгрешил или че човекът, който твърди противното на истината е по-истинен/мъдър от Бога?

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дексофенче, защо пак триете мой пост, а не отговаряте по цивилизования начин? - аз трия ли ви вашите?

нали знаете, че пазя скрийншоти на всички постове
    Аз нищо не мога да ти изтрия, спокойно. Ако имаш изтрит пост, то това е станало, тъй като е нарушавал общите условия за ползване.
    Много се радвам, че така старателно си водиш архив и дневник с всички постове във форума. Може да си отвориш музейна сбирка, ако желаеш.

Ако беше истинска християнка, тогава щеше да знаеш, че в Библията е написано:

"С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота."(Левит 18:22),

"Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог."(Второзаконие 22:5)
    Аха, с мъжко не може, но същевременно може над 300 свещенници системно да извършват тежки престъпления срещу над 1000 непълнолетни лица в продължение на 70 години... Това не ми прилича на църква, а по-скоро на организирана престъпна група.

Това си е твое лично мнение, докато нито в Св. Писание е написано такова нещо, нито от самия истински Господ Бог идва такова слово. Ако Той е създал човека мъж и жена, така щото мъжът да оставя родителите си за да се свързва с жена си и двамата да бъдат една плът, тогава кой може да докаже, че Бог е сгрешил или че човекът, който твърди противното на истината е по-истинен/мъдър от Бога?
    Вече много почна да преливаш. Ще изискам да ти бъдат наложени сериозни рестриктивни мерки във връзка с поведението ти в този форум!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Аз нищо не мога да ти изтрия, спокойно. Ако имаш изтрит пост, то това е станало, тъй като е нарушавал общите условия за ползване.
    Много се радвам, че така старателно си водиш архив и дневник с всички постове във форума. Може да си отвориш музейна сбирка, ако желаеш.
    Имам и пълен мониторинг на твоята кибер активност - да речем, че някои хора си имат начини да проникват навсякъде в интернет и да следят активността на всяка компютърна система, която биха си пожелали, дори и когато е офлайн. А като се насъберат достатъчно улики, тогава ще отговаряш пред съответните органи.

Аха, с мъжко не може, но същевременно може над 300 свещенници системно да извършват тежки престъпления срещу над 1000 непълнолетни лица в продължение на 70 години... Това не ми прилича на църква, а по-скоро на организирана престъпна група.
    И ти не си по-добър след като осуети работата на Св. Дух, като заличи писмени свидетелства от Него, с което никак не се оказа участник в решението на проблеми като онзи, който описваш тук (наказанието за хула срещу Св. Дух наистина е сериозно!) - просто показваш лицемерие.

Вече много почна да преливаш. Ще изискам да ти бъдат наложени сериозни рестриктивни мерки във връзка с поведението ти в този форум!
    Ако го направиш, тогава и аз ще взема мерки срещу теб.

Супер фен Аватара на dexofen
    Имам и пълен мониторинг на твоята кибер активност - да речем, че някои хора си имат начини да проникват навсякъде в интернет и да следят активността на всяка компютърна система, която биха си пожелали, дори и когато е офлайн. А като се насъберат достатъчно улики, тогава ще отговаряш пред съответните органи.

И ти не си по-добър след като осуети работата на Св. Дух, като заличи писмени свидетелства от Него, с което никак не се оказа участник в решението на проблеми като онзи, който описваш тук (наказанието за хула срещу Св. Дух наистина е сериозно!) - просто показваш лицемерие.

Ако го направиш, тогава и аз ще взема мерки срещу теб.

Междудругото в горното си писание признаваш, че извършваш киберпрестъпления.
    Омръзна ми честно казано да се заяждаш с целия форум и да бъдеш подкрепян от шепа потребители с по 10-15 нарушения само този месец... Нямаш право да проповядваш и да извършваш религиозна агитация, нямаш право да осъждаш никого за това какъв е, нямаш право да обиждаш никого публично.

P.S. Обясни ни на нас, простолюдието, как точно следиш през интернет състоянието на офлайн компютърните системи. Изгарям от желание да чуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си