.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Първо, пиша, защото не си оторизиран да даваш идеи за спешна контрацепция ей така и второ, знам кога, как и защо може. Не е голяма философия.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Първо, пиша, защото не си оторизиран да даваш идеи за спешна контрацепция ей така и второ, знам кога, как и защо може. Не е голяма философия.
    Моля те, посочи с цитат къде съм дал идеи за спешна контрацепция като казах на автора, че е закъснял и е тъп да иска варианти. Те са момче или момиче. Това са му вариантите след като е идиот и не е взел мерки навреме. А иначе гледам, че е изтрил първоначалния си въорос, така че може би на оная дама, с която е правил бели й е дошло и тая тема е за клюз.

И не се защити по повдигнатия от мен въпрос след твоята теза за мечките и гората, с което считам, че разбрахме някои интересни неща за теб.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Моля те, посочи с цитат къде съм дал идеи за спешна контрацепция като казах на автора, че е закъснял и е тъп да иска варианти. Те са момче или момиче. Това са му вариантите след като е идиот и не е взел мерки навреме. А иначе гледам, че е изтрил първоначалния си въорос, така че може би на оная дама, с която е правил бели й е дошло и тая тема е за клюз.

И не се защити по повдигнатия от мен въпрос след твоята теза за мечките и гората, с което считам, че разбрахме някои интересни неща за теб.
    А ти какво се занимаваш с тия форумни лизачи и натегачи. Те са наясно с всичко и който изрази мнение различно от тяхното го нападат -я бил фейк, я бил неоторизиран/това е ново/ и все такива цветущи изрази. А ако не помогнат отиват в темата за лизачите и почват да пеят на модове и админи. Сега ще се захапят и с мене, вземай пуканки!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си