.
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Threaded View

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Ти май не се разбиращ от дума, и продължаваш да се държиш като нахакана истерична мома като дрънкаш пълни глупости.

Когато тъкани са подложени на постоянен опън, с времето се разтягат, защото клетки, от които са съставени, умират и са заменяни от други, и при постоянния опън растат повече по протежение на опъна, защото самия опън предизвиква деленето на клетките да става в двете посоки на опъна. Доколкото съм попадал на рекламата на male edge по някакви тв канали, съм видял от презентацията, че е направен така, че да не опъва твърде много тъканите, като е оставена възможност за напасване/регулиране на силата на опъна и затягането. Вена може да пострада при нанасяне на силен удар върху нея, много силен натиск, или окачване на мека тъкан и провисване на нея (както би станало с вени и въобще тъкани на половия член на някой ако успее да си го върже здраво с въже завързано в другия край за клон на дърво, така че да се провисне рязко с цялата си тежест на него без въжето да се изхлузи).

В случая с жените от онова племе е възможно да настъпят известни увреждания на врата, както и на рамената и долната част на черепа, ако го натоварват твърде много с навитата около него метална тел - но тъканите наистина растат заедно с удължаване на костните прешлени в посока на дължината на гръбнака (имай предвид че костите също са изградени от клетки, които също се обновяват макар и по-бавно от онези на меките тъкани).

Има и помпи, с които също се постига добър ефект, само че не трябва да се помпа (твърде) много.

Засега няма хирургически интервенции за уголемяване, които да си заслужават пред метода с уредите за удължаване и билковите средства за разширяване на corpus spongiosum(тъканите, които се изпълват с кръв при ерекция).

Това са моите скромни познания за тези неща, които имам най-вече от случаи, в които съм се натъквал на разни статии и дори реклами - но са верни, а не абсурдно смешни като твоите.

Надявам се да не продължиш със спаменето/тролването, защото имам начин да те банна от някой админски/модераторски акаунт.
    УРедите за удължаване не работят на пениса. Билкови хапчета също не помагат. Освен това тука не става дума само за корпум спонгиозум, а и за корпус кавернозум (който явно не ти е известен). И двете тела участват в процеса на ерекция.
    Пишеш абсолютни простотии от реклами за уголемяване на пениса и нямаш никаква идея от анатомия. Чек някои др да мине да ти прочете писанията.... просто...
    Прати ми научна статия в която е описано вещество, извличано от билка, което може трайно да увеличи размера на тези две тела.
    И не ме заплашваш с изтриваници! И с това, че ще влезеш в акаунтана някои мод или админ....
    Последно редактирано от dexofen : 08-26-2018 на 13:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си