.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Явно ще трябва да го отърва от мъките му, понеже нямам Фейсбук и кара само на фантазии.
    Тоест да разбираме, че ще го задоволиш ти или ще си направиш фейсбук?

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Тоест да разбираме, че ще го задоволиш ти или ще си направиш фейсбук?
    Оставям отговора на твоето въобръжение! По принцип не робувам на това, че мъжете трябва първи да правят крачката, но ако му е писнало от самозадоволяване, ще трябва и той да се понапъне малко. Все пак не съм врачка и не съм 100% сигурна какво иска! А ако иска нещо трябва да има смелост да го каже на глас.
    I will be always watching you!!!

Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Оставям отговора на твоето въобръжение! По принцип не робувам на това, че мъжете трябва първи да правят крачката, но ако му е писнало от самозадоволяване, ще трябва и той да се понапъне малко. Все пак не съм врачка и не съм 100% сигурна какво иска! А ако иска нещо трябва да има смелост да го каже на глас.
    Останалите ти го написаха и аз ще ти го напиша. Момчето те харесва. Щом и ти го харесваш, а виждаш, че му е трудно да направи тази първа крачка, а казваш, че не робуваш на това, че той трябва да предприеме нещо. То, направи я ти тази първа крачка.
    Не робуваш, ама искаш той да ти го каже пръв, нали, т. е. робуваш....
    Последно редактирано от BlacklaslalNigga : 09-05-2018 на 19:07

Не робуваш, ама искаш той да ти го каже пръв, нали, т. е. робуваш....[/QUOTE]

Не определено не робувам. Не държа той да направи първата крачка, но не мога да отрека че ми се иска без всякакво обяснение да ме сграбчи и да ме целуне. Смятах аз да го поканя да излезем, но за съжаление не разпознаван влюбените мъжки сигнали. Какво да се прави пусто му късмет. Не на всяка жена и се отдава да разгадава мъжкото поведение освен ако не си казват директно какво искат.
    Последно редактирано от elia_666 : 09-05-2018 на 20:32
    I will be always watching you!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си