.
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Оле, имам пъпки на брадичката. https://imgur.com/a/pz9T8uo баси грозницата съм. Какви са тези балъци дето са се вързали да ги еба.
    Е кви да ти се вържат иначе. Сама си го казваш. Даже и доказателства представяш.

Интересно как разсъждавате какво би привлякло една жена толкова уверено при положение, че сте все пърчове.
    Ми може би разполагаме с достатъчно опит.

За мен секунда и половина не е достатъчна да преценя дали бих се чукала с еди кой си.
    Даа, трябва да разбереш дали е момче или мъж. А тази разлика правиш, когато разбереш дали лицето е с материалната обезпеченост каквато си представяш в меркантилните ти мечти както ще видим малко по-надолу в нашия анализ.

Всъщност в някои от случаите първоначално съм си казвала “не” и в последствие съм променяла решението си.
    Добреее, да го видим случая. Ето, четем по-нататък от поста ти и нека анализираме специалната ти ситуация:
    И съм излизала с момче,абе направо мъж, който е топ като визия и материална обезпеченост, но с това се свиква. И може би проблемът е в мен, но първоначално я нямаше влагата, тя дойде след като опознах въпросния,
    Влагата била дошла... Колко пошло се изказваш само.
    Тоест си се навлажнила, когато след известно време си осъзнала, че въпросното момче е с "материална обезпеченост". И тогава това вече е станало от най-обикновено момче на:
    абе направо мъж, който е топ като визия
    което подкрепя теорията, че умението да общуваш , да си интересен е много решаващо, щото, ако не бях опознала истински въпросното лице, нямаше да обменяме днк.
    Разбирасе, че става по-интересен, когато е "материално обезпечен".

Толкова плоски размишления, после нас ни обвинява, че сме били пръчове!
    Пръчка такава!
    Последно редактирано от TrollFactory : 09-20-2018 на 13:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си