.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

От тези сокове на раух браво където са. Не знам има ли нещо общо с еякулацията всичко това, но забелязах, че консистенциата на спермата е като желе. По миналият ден също го бях забелязал, но не му обърнах чак толкова внимание. Прочетох, че от ядене или нещо може моментно да стане,но след няколко дни е пак същото.
    Преди време щяха изследвания и на спермата(посявката) да ми правят,но така си и остана.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    забелязах, че консистенциата на спермата е като желе.
    Очевидно имаш хроничен простатит. Бялото е вероятно някакъв секрет от възпалената простата. А когато тя е възпалена и УВЕЛИЧЕНА притиска пикочния канал и пикаеш както си описал на тласъци както еякулация. Подобно на възрастните мъже с аденом на простатата, но в случая не става въпрос за аденом, а за простатит от който жлезата е силно увеличена и притиска пикочния канал. Но при това положение, ако нямаш нормална струя и имаш задръжка на урината, това би трябвало да бъде забелязано на ехографа от опитен ехографист. А в бъбреците ти вероятно имаш уратни камъни. При определени условия те (уратните) единствени от всички видове бъбречни камъни могат да бъдат разтворени и ги изпикаваш във вид на уратен пясък.
    Трябва да намериш опитен уролог с добър ехограф. Да те прегледа на него, а може и с ръка да опипа простатата през ануса и дебелото черво. Това мисля, че се наричаше ректално туширане и е редовна практика при възрастни пациенти или млади със съмнение за рак, карцином на простатата или пък остър и хроничен простатит.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Очевидно имаш хроничен простатит. Бялото е вероятно някакъв секрет от възпалената простата. А когато тя е възпалена и УВЕЛИЧЕНА притиска пикочния канал и пикаеш както си описал на тласъци както еякулация. Подобно на възрастните мъже с аденом на простатата, но в случая не става въпрос за аденом, а за простатит от който жлезата е силно увеличена и притиска пикочния канал. Но при това положение, ако нямаш нормална струя и имаш задръжка на урината, това би трябвало да бъде забелязано на ехографа от опитен ехографист. А в бъбреците ти вероятно имаш уратни камъни. При определени условия те (уратните) единствени от всички видове бъбречни камъни могат да бъдат разтворени и ги изпикаваш във вид на уратен пясък.
    Трябва да намериш опитен уролог с добър ехограф. Да те прегледа на него, а може и с ръка да опипа простатата през ануса и дебелото черво. Това мисля, че се наричаше ректално туширане и е редовна практика при възрастни пациенти или млади със съмнение за рак, карцином на простатата или пък остър и хроничен простатит.
    Да, ректално туширане е и един уролог на 100 години сигурно, ми каза, че това е най-доброто изследване :д
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си