.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ospi
    Големи сте разбирачи в тая тема ама. Къв нетуоркинг в САЩ очакваш от автора? Това да не ти е БГ, където братовчед ти познава един, който знае друг, приятел на шеф на...
    Вашите са прави. Много и то. И много от днешните хора са големи дебили, щото си викат "Ами нашите ми казвали, ха. Аз пък ше си бачкам в Мак Доналдс и Уолмарт" и въобще не схващат за кво въобще иде реч. Трябва ти хубава работа, с която да изкарваш пари, щото иначе ще си броиш разходите - парите са свобода най-вече.
    Но да кажем, че ти е окей откъм пари - на теб много не ти трябва. Само че на тея работи ходи всеки втори срещнат, не се чуди защо хората били завистливи и тн. Всякаква паплач се намира на НЕКВАЛИФИЦИРАНА работа. Ако все пак ти е добре, ок.
    А със стажа, поговори с вашите по същество какъв е проблема, измисли нещо, знам ли те. Направете си некви планове с тая мацка ли, ддз.

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Големи сте разбирачи в тая тема ама. Къв нетуоркинг в САЩ очакваш от автора? Това да не ти е БГ, където братовчед ти познава един, който знае друг, приятел на шеф на...
    От 10+ години съм в САЩ, мисля че съм достатъчно наясно с нещата които говоря.
    Остатъка от поста ти даже няма да го чета щото смисъл няма, разбирач
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си