.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

^не го слушай този, най-много да те пребият някъде. Това не са нормални хора дето да може да говориш и да се разбереш с тях, те са някакви келеши дето се чувстват силни понеже са в компания.
    И как идва някакъв от другия клас, разбива ти устата и няма никакви последствия? Учители, директор, никой ли не беше намесен?
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    И как идва някакъв от другия клас, разбива ти устата и няма никакви последствия? Учители, директор, никой ли не беше намесен?
    Някак си звучи нереално.

Авторе, послушай npp или пък обмисли това, което ти написах за 12А. Лично аз щях да ги пречукам един по един, като ги причакам някъде (естествено, в съвсем краен случай). Ако те нападат психически - нападай психически, ако те нападат физически - нападай физически. Но наистина, къде са директорите, учителите, родителите в цялата картинка?
    Разбира се, че трябва да си в калориен дефицит, за да сваляш, другото е форма и мускулна маса.

Ако ще се биеш НЕ НОСИ ОРЪЖИЕ ! НЕДЕЙ. Аз направих тази грешка в 10 клас... Стана много лошо. Някакви педали от другия клас се опитаха да ме бият защото бях свалил на един от тях гаджето. Тъй като се прибирам от Младост 2 до Красна поляна и минавам през Факултето нося електрошок за всеки случай . И така. На единият му изгориха якето малко а другият го свалих на земята. И после дружно при директорката... И предупреждения за отстраняване и местене в друг клас... Абе мътна и кървава. По - добре се научи да се биеш отколкото да носиш оръжие в
    даскало.
    Запиши се на фитнес или бойни изкуства ( MMA или нещо от този сорт ).

Повече от фен
    Един мъж за честа живее! Ако те нападнат, макчкай, не здухвай. Майната им на директори и т. н. Може те да ти разбият устата днес, ама утре ти ще им я разбиеш. Няма да позволяваш да те тъпчат! Иначе резултатите от фитнеса ще дойдат след време, така че търпение. Хвани треньор, да ти покаже не сам. Запиши се и на бойно изукство да придобиеш техника, но ще стане след 1-2 години. Но не ти трябва да си нинджа, за да се защитиш. И много внимателно си подбирай средата и приятелите си. С лузери ако излизаш, няма да станеш по различен от тях.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си