- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Много избухваш на тема пари. Явно ти е някакъв комплекс. Аз само казах, че си мишкар и искаш да минеш на тънко, а ти се подпали да се обясняваш на всички (не само на мен, защото това е публично простанство) как всъщност не си въшкар, който се прави за стотинки, но в същото време не си можел да си позволиш едни 8 лв. за момичето, което харесваш. Еми сори, проблемът си е в теб. Явно ще си стоиш девствен, но за сметка на това със стотинките си в джоба.
Мизерно ти е мисленето, моето момче, не съм казал, че си беден, ако това толкова много те обижда, дори и да няма за какво, защото има много хора със скромни възможности. Но те, за разлика от теб, пестят малко и извеждат на разходка приятелките си, а ти не искаш да профукаш и 1 лев. Даже за пакетче семки от 80 ст. Какво има да си говорим с теб? Прошляк си и това е.
Айде, чиба!Ама ти не разбра ли, че той иска да мине без пари? Тия неща все струват ПАРИ! Една игра сигурно е цял лев!
Последно редактирано от TrollFactory : 10-05-2018 на 10:25
Е, какво искаш - на 16 да я води в Париж със частен самолет ли?!
квак
Ауу, много оригинално. Но това не променя факта, че си тъп прошляк и се стискаш за 5 ст. Аз ли съм виновен за това?
Проблемът не е толкова в това колко пари има, а че му се свиди да даде дори минималното, за да зарадва друго човешко същество. Какво му е да спести от няколко закуски, за да я изведе някъде? Но неее, той пита за съвети тук как да извърти номера така, че да не му се налага да разхищава средстава.
Ами стискаш се, как да не се стискаш? Ако не се стискаше, нямаше да пускаш тема, която по друг начин форумлирана изглежда "Има ли къде да я водя, където да не ми се налага да давам пари? И само до спомена, че предватително съм преценил да е в никакъв случай на кино или ресторант. Ресторант - за кво като и вкъщи може да яде? Кино, за кво като и вкъщи може да гледа филми? Пуканки в киното? Моля?! И дума да не става! Скъпотия и излишна лигавщина като и вкъщи може да се наяде човек". Ми тя направо по-добре да си стои у тях и само да си пишете.
Последно редактирано от Juli19 : 10-05-2018 на 14:31
То така може по същата логика и от напитки да няма смисъл в киното понеже там не ходиш да пиеш кола, а да гледаш филм.
Киното трябва да е хубаво преживяване. А не 2 часа да е залепено за една седалка момичето и да стои гладно и жадно през цялото това време. Човешко е да ожаднее или да й потекат лигите като чуе, че около вас нормалните хора ядат пуканки и пият кола. Това е ситуация, която не можеш да избегнеш. Ама сигурно сега ще кажеш "Я па я! Да е яла и пила вкъщи! Не стига, че на кино я водя ами сега иска да пие и да яде.. Е аз да не съм Рокфелер?!"
Опитай се да разбереш какво ти казвам, а не да се сърдиш като малък дрисльо, който си е помислил, че го обиждат на беден.
Последно редактирано от TrollFactory : 10-05-2018 на 14:17