Аз не мога да разбера защо няколко човека говорят за секс, като можеш да покажеш интерес по други начини, за да се стигне до секс. Последната изгора, примерно, ме гушна на 2-3та среща; бъзикаше се с мен, че съм била перфектна за гадже и щял да ме взима; зарязваше си игрите, за да ми пише; даже ми пишеше, докато шофира (което е мега глупаво, но...); слушаше ме и като кажа, че обичам нам-каква храна, нямаше против да дойде с мен или направо ми уговаряше среща в дадено заведение, където се предлага; изпращаше ме до нас дори без колата, щото сме пили по едно и е неадекватно. И още сто неща изобщо. По тоя начин разбрах още на 2-3та среща, че има смисъл да се занимавам, защото отсреща ме харесват достатъчно. И това няма никакво касателство със секса изобщо.
Рапа и той - Пешо бил и щял да целува мацката на първа среща... Просто, неадекватно е да се надяваш, че присъствието ти някъде показва каквото и да е. Аз също като бях в гимназията присъствах в математика ама ме изпитваха в края на срока какво съм разбрала, не ми пишеха 3ка за присъствие. Някак си, когато искаш нещо да се получи, показваш и правиш неща, за да те разбере другия. Естествено, не всички са като мен и не всички са с яснотата на БТР в срещи/свалки, но все пак... Ако искаш да си разбран, опитваш да се изкажеш възможно най-ясно. Това е. Не разбирам кое му е сладкото на това някакъв пън да ме ръчка да излизаме сто пъти, а да не показва какво-що изобщо, яко щеш и даже с бъзици. По тоя начин най-много да те почувства като приятелка и да се изпари какъвто и да е интерес.