- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и пиша
Та да започна, на 15 съм и харесвам едно момиче от моя клас, но не си говорим много в клас, а в малкото случаи които събирам кураж и се опитвам да говоря с нея и други хора влизат в разговора. Не мога да остана на саме с нея и ви моля за съвет тъй като не ме бива много
Моя съвет е да не се занимаваш със съученички. Ще вземе да стане нещо, после 5 години трябва да я гледаш и ще пишеш теми като онази съфорумничка дето питаше как да се държи с него. Усложняваш си живота излишно
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Ти си поредния, който няма смелост да каже на момиче, че я харесва и иска просто да и го напише във фейсбук. А, ако си още по-насран можеш да пратиш и твой приятел да й каже, че я харесваш. След това, ако нещо не стане работата казвате, че той се шегувал и такова нещо нямало... Типично! Изи...
Очевидно не прочете че не мога да остана на саме с нея .............
Голям праз. Задължително ли е да сте насаме?. Кажи и го пред други тогава и след това я покани да излезете да се видите някъде. Ще изглеждаш още по-смел.
Дори да ти се смеят и подиграват някои всъщност всеки ще ти завижда понеже няма смелостта да направи същото нещо. Ама бъди там поредната овца и се чуди кво да правиш, какво да ти обяснявам...
Смелостта и увереността са много ценени качества и привличат жените силно. Ако ги нямаш без тях си за никъде, не само с жените.
Последно редактирано от fire_magic : 10-16-2018 на 20:49
Сякаш по този начин ме е страх повече от реакцията на класа от колкото нейната, но си прав братле, еми ще събера кураж и ще говоря с нея
Сам виждаш и знаеш. След време ще почнеш да искаш да си с накоя не заради самата нея, а защото всеки си имал приятелка и си решил, че така трябва или някой ти казал, че е добро момиче (пък всъщност може да е и най-голямата курва, даже и той да я е минал преди това)
Виждаш ли колко си сбъркан, не те интересува дали ще те отреже, каква ще е рекцията на обекта на твоите желания!, а каква ще е реакцията(и то само първоначалната) на някакви си бай-уйовци там.
Последно редактирано от fire_magic : 10-16-2018 на 21:27
Колко време ще го събираш тоя кураж? И запомни, не е толкова важно какво казваш когато говориш с момичета/жени, а как го казваш.
Последно редактирано от fire_magic : 10-16-2018 на 21:32
Оф, вижте го тоя горе (fire_magic)! В колко такива теми ще окуражава авторите им давайки им напразни надежди и подсрекавайки ги да се излагат? Щом авторът познава това момиче от години (та те са от един клас), а до сега тя не му е обърнала и минимално внимание, какво трябва да направи? Да ходи да й се предлага и вре в лицето, въпреки че определено тя пет пари не дава за него? Сам казва "други хора влизат в разговора". Значи момичето е популярно и не я оставят на мира от внимание, та той ли дето си гълта езика и не може да вземе думата на останалите околни поне, за да си довърши изреченията, ще ходи да й се обяснява зачервен от притеснение. Това е загубена кауза. Да порасне малко повече и да натрупа самочувствие. И ще се появи някоя друга, с която да опита. Тази явно е твърде висока летва за него все още...
Виждаме го, ти тук вероятно си се взел за царя на 15те форумни посетители и всеки би умрял за твое мнение.
Мишкувай там и умирай от срам.
Какво ще се излага, ще й каже, че я харесва- Ауу, какъв срам, колко ненормално и извънземно явление! Каква излагация!
Последно редактирано от fire_magic : 10-17-2018 на 16:06
Ми аз днес говорих с нея и успях да си уредя среща, а Бойко, не бих казал че е толкова известна спрямо другите момичета които знам.
Значи искаш да се излагаш и пред други хора, а не сямо пред нея?!
Второ жени не се свалят с "аз много те харесвам, хайде да станем гаджета?"!
Ако си привлекателен (финансово или визуално) жените сами ще искат да са с теб, без да се "обяснявате в любов"!
Започва се с покана да излезете някъде - кафе, кино или друго такова! После ако се харесате, ще излезете пак.
Сбърканият си ти, щом предлагаш на автора да се излага и върши глупости заради някакво момиче, което дори не го харесва!
Тоя (fire_magic) верно е много неадекватен!
Личи му че не му върви с жените, но не го признава и кара хората да правят същите глупости като него!
Той вече си е уредил среща с нея, ти му казваше, че нямал шансове за такава и да не се занимава?
На мен колко ми върви ли? Точно колкото поискам, даже в повече. Които са по-настоятелни, но но не ги харесвам ги режа директно казвайки им го, които не са настоятелни и досадни, но пак не ги харесвам, просто не им обръщам внимание. Но по пътя на твоята логика след като на теб изобщо не ти върви не би трябвало да даваш никакви съвети?Личи му че не му върви с жените, но не го признава и кара хората да правят същите глупости като него
Последно редактирано от fire_magic : 10-18-2018 на 00:46