.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Liubovnica Виж мнението
    Прочете ли какво съм писала? След като в обща компания му казват, че съм влюбена в него и той почти не реагира, мислиш ли, че има смисъл и надежда?
    И на мен в компания да ми казват "тая те харесва" и аз бих се изсмял или избъзикал. Такива неща се казват/показват между двама човека, а не в компания или чрез други хора.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И на мен в компания да ми казват "тая те харесва" и аз бих се изсмял или избъзикал. Такива неща се казват/показват между двама човека, а не в компания или чрез други хора.
    Забравила съм да спомена че аз също съм в тази компания и не възразявам когато някой му го казва беше важно да го кажа това.След което както казах той изглежда само леко да се притеснява, усмихва се и нищооо.Както се пее в една песен на Преслава:: Помооощ Помооощ този мъж е луд и не тръгва!Пооомощ.

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от Liubovnica Виж мнението
    Забравила съм да спомена че аз също съм в тази компания и не възразявам когато някой му го казва беше важно да го кажа това.След което както казах той изглежда само леко да се притеснява, усмихва се и нищооо.Както се пее в една песен на Преслава:: Помооощ Помооощ този мъж е луд и не тръгва!Пооомощ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си