Здравейте! Ще бъда анонимен, извинете ме за което. Аз съм на 23 години, а тя е с 4 години по-малка от мен (а именно на 19) Ще я наричам "Моята" за да не се бъркате. Ще започна от това как се запознахме. Ами доста на кратко, просто една приятелка я доведе.. и така.. С моята започнахме да си пишем, да излизаме.. но аз все още харесвах едно друго момиче и след около 4-5 дни на "зарибяване" реших да и кажа, че за момента има друго момиче и няма как.. Тя се съгласи, и поддържахме контакт, дори станахме най-добри приятели.. Тя се опита да ми помогне с другото момиче, но така и не се получи. След което аз бях доста наранен от другата (тази която все още харесвах).. Но след време моята ме излекува някак си и се влюбих в моята тотално, при което тя 2 месеца не ми вярваше, мислеше, че още обичам онази.. Но това се оправи.. Бяхме заедно само около 5 месеца, но с приятелството преди да ги сложим 8-9 месеца.. Преди месец започнахме да се караме за което винаги аз бях виновен, но тя ми прощаваше.. до днес.. Днес тя ми каза, че ме мрази и, че не иска нищо от мен, че съм я убил, въпреки загрижеността и и въпросите как съм (които били просто от това, че ме обича като приятел) Тя каза, че ме мрази и съм я убил изцяло. Тя наистина даде всичко, на мен ми беше нужно доста време да се отпусна и да осъзная какво мога да изгубя, а именно изгубих де.. Проблема беше там, че последният месец изпълнен с доста по-малко прекарано време заедно и почти без секс, защото имаше здравословен проблем.. Аз започнах малко да се съмнявам, все беше с приятелки или приятели на вън.. повече време с тях отколото с мен и така.. един ден и взех тайно телефона, при което видях, че си е писала с друго момче (разясни ми ситуацията, че просто помага на приятелка.. ВЯРНО Е!) Не ми е изневерила или заменила или нещо такова.. Сега просто ми каза да не я търся, че ставам само за приятел, но не и за връзка, че не иска нощо от мен.. Опитах да и пиша за излизане, каза, че съм изключително нагъл, да искам това.. Че сама ще ме потърси, когато реши.. Въпросът ми е, какво да прая? Има ли варянт да си я върна.. Осъзнавам това, че съм я наранил и нещата през които сме минали само за 6-7-8 месеца.. Но.. Наистина я обичам и вианги съм, предадох доверието и и не знам.. Сам се прецаках, буквално осъзнавам какво съм изгубил, но какво мога да направя.. Как да се държа.. Да не и пиша? Това ще е липса на интерес от моя страна.. Ако ли и пиша, наглост.. Наистина не знам.. Ако има нещо неясно (доста съкратено е.. но да..) Тя ми даде всичко, а аз го пропилях.. Сега аз искам да и дам всичко, защото вече съм готов, но тя не го иска.. Определено не съм жертва, ен си мислете това! Тя е доста повече изстрадала и тя е жертвата може би в цялата ситуация.. Помогнете с някое съветче, моля.. п.с. Твърди, че ме обича, но любовта и я убива и за това на кратко не иска да е с мен, защото не вярва, че мога да ставам за нещо или не знам.. Ще се радвам да видя какво е мнението ви и има ли възможност пак да съм с нея според вас, някой който е минал през това.. или доста сходно не знам, благодаря! Ако има нещо, питайте