.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Абе Коко, поне един външен хард нямаш ли? Моля ти се, подай молба за помощи или мини на диета за месец-два. Разходите на месец за храна на човек в днешно време са доста повече отколкото струва един хард, така че няма да е трудно.

Иначе HDD по принцип са надеждни, но някои са неуспешни бройки и почти веднага почват да правят проблеми с бед сектори. Ако ти се е случил такъв хард, няма смисъл да се надяваш случайно да се оправи, ще ти дава увеличаващи се ядове докато не го разкараш. Така че копирай си нещата някъде докато можеш, вземи си един SSD и си свиркай.

От CD/DVD по-ненадеждно няма. Така става с носителите на данни, че в един момент започват да ги правят много некачествени. Например при флопи дисковете, през 70-тте са ги правили много качествени и такива дискове си държат записите до днешни дни. Към края на 90-тте ги правят толкова зле, че някои и като чисто нови не стават за нищо. Същото е и с дисковете, даже мисля че от самото начало ги правиха ненадеждни.
    Моя е боклук,даже в момента се продава за малко над 100 лв wtf ...Явно боклучива бройка!!! Помогни ми да си намеря работа като геймър или нещо свързано с хардуер-компютри , и техника и ще си купя 2x wd gold най-надеждният хард диск със сумати години гаранция и ссд 1тб.Никога seagate-мръсни боклуци!!!
    Последно редактирано от koko95 : 11-01-2018 на 05:53

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Помогни ми да си намеря работа като геймър...

Никога seagate-мръсни боклуци!!!
    Хардът на първия ми компютър е seagate и още работи!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Хардът на първия ми компютър е seagate и още работи!
    То и w124 mercedes още ги карат на по 700 000 км и нагоре.Имаше w123 mercedes 200 дизел такси на 4 милиона километра и му го смениха от мерцедес със чисто нов мерцедес,за да могат да разглобят мерцедеса,да го изследват. Старите работи са си стари и хубави,новите някои са боклук!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    То и w124 mercedes още ги карат на по 700 000 км и нагоре.Имаше w123 mercedes 200 дизел такси на 4 милиона километра...
    Тия модели на Мерцедес са вечни !
    Вече не правят такива. Всичко ново е боклук, за да си купиш пак след година или две .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си