.
Отговор в тема
Страница 389 от 451 ПървиПърви ... 289339379385386387388389390391392393399439 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 701 до 9 725 от общо 11257
    Много мразя да съм в това състояние, а той да е на business trip
    Липсва ми, а е едва 2ри ден... още 2 дни и половина!
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Самота и свобода или любов и робство ?.. Оценявам твойте повърхностни чувства, но не мерси скъпа, предпочитам свободата, но ще ти кажа след като пробвам от твойте блага като мостра. Освен това да си сам е трудно само, когато не си се изправил срещу демоните си. Мойте демони са мой приятели и работят за мен.

^Crow
    Щом демоните ти са твои приятели, то ето поздрав, за тях
    https://youtu.be/18OT8gUDwFc

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ...че съм 22-годишен идиот, де.
    Добре е че си знаеш, де !
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Не позна!
    За себе си ли говориш?
    Мисля че си 100% нечий фейк!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Въх, няма такова като да се нахвърлиш гладен върху тава с любимата ти храна. <3 Тогава дори омазването със сос е готино и нямам нищо против. И още по-няма такова като да се изпляскаш в двора, да си направиш кафе, да го пиеш в четене на любима книжка и едновременно да си пишеш с най-готините хора, дето могат да съществуват в живота ти. <3 Просто наистина няма такова... <3
    Явно е един от тези хубави дни, в които оценявам и най-дребните неща, които имам, та се усмихвам широко за дреболии. Успях да си свърша всичко планувано и трябва единствено да мина през банята преди да изляза. И после всичко би трябвало да стане по-приятно, ако не стане по-ужасно гадно и зле. За момента, обаче, съм оптимист до мозъка на костите си, защото това е наистина един от най-прекрасните следобеди последните два месеца. И да - станаха толкова. Така и не спрях да се чувствам прегорена и вкаменясала от студ във вътрешностите, нито да престана да бъда обидена. Не спрях да мисля за кофти неща, освен в редките моменти като този, когато се е прокраднала перличка спокойствие и още една от готино настроение. Обаче размислих за някои неща и ще видим дали съм права по-натам във времето. Баща ми има една тъжно-иронично-ужасно-смешна приказка за нашия род. "Летяли си хиляда лоши решения в небето и се лепнАли на нашата фамилия. Колко мило, и на нас ни липсвахте!" "Род" прозвуча като че съм Старк от Зимен хребет, хехехе. Ще ми се ама не съм.
    Подготвям я психически днес и тя изцепва "Е, що не?!" :дддд Хем ме досмеша, хем ми стана странно.

Град
    София
    Истината за форума :

https://www.youtube.com/watch?v=E1TpE6Ed9K8

anonymous1043668
    Guest
    Днеска изобщо не харчих безразборно
    престанете да ми коментирате рисунките
    Последно редактирано от ivanznikolov : 11-15-2021 на 12:50

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Днеска изобщо не харчих безразборно
    престанете да ми коментирате рисунките
    "Я"-то прилича на "а"-то.
    А, "вичките"

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    "Я"-то прилича на "а"-то.
    А, "вичките"
    Като бързаш и не си си доспал "всичките" магически става на "вичките"
    Ще го оправя (когато намеря време)

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    За себе си ли говориш?
    Да.
    Мисля че си 100% нечий фейк!
    Ок.

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Като бързаш и не си си доспал "всичките" магически става на "вичките"
    Ще го оправя (когато намеря време)
    А кучето всъщност какво трябва да прави?

https://scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=5C8804EF
    #Voter #DontTreadOnMe #RedPillAF

Гласувах по-рано и сега отивам да си взема мъжа от летището. Продуктивен и прекрасен ден се оказа
    Последно редактирано от HollyGolightly : 11-02-2018 на 21:48
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Никога не ми е било толкова нервно! Поне всичко приключи,а аз дали ще се оправя е друга работа. тъпото е,че загубих почти всякаква надежда за тази държава. Навсякъде има задкулисни игри,а този път за мен беше по-добре да спра до тук и да не знам за да си живея спокойно до старини.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Вчера изобщо не ми вървеше на единия крак - как можах да получа две ужилвания от оса на веднъж (около 30тина+ часа чак реши да се зачерви кожата, утф?!) с разлика от 30 секунди и едно до друго + да си го изкривя почти до счупване?! Сега, аз вярно, че съм яко говедо и търпя поражения редовно, та съм свикнала с болката, ама ае стига вече кретении, а?! От тоя дискомфорт/болка успях и да се скофтя, та и двата дни отказах излизания, кафета и други работи и само се пуснах до магазините в квартала. Поне си дочетох книжката, та ще я върна, когато човека е в града. И, ест, ще си изпрося и следващата. Нямам ни най-малко намерение тези книги да си ги купувам, защото няма да ми донесат никакво щастие, като знам с кого сме ги искали. Това е.
    Днес цял ден чета, пия кафе, тъпча сладко и се радвам на живота, но утре май ще ми се стъжни. Меееееехххх, все тая.
    Генерално май продължава да ми е скофтено, обаче.
    квак

Осите жилят само лошите и скучни хора с посредствен живот. Някои хора по два пъти, защото отговарят и на двата критерия..
    Последно редактирано от HeWhoFeedsTheCrows : 11-04-2018 на 17:51

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HeWhoFeedsTheCrows Виж мнението
    Осите жилят само лошите и скучни хора с посредствен живот. Някои хора по два пъти, защото отговарят и на двата критерия..
    Осите са едни най-злобните насекоми.Това е животно.То не може да прецени кой е добър и кой лош и т.н (за нещастие и повечето хора не могат). Пък и не мисля,че дори и някой да е скучен или лош,задължително осата като го ужили,ще го оправи..

Чух, че върлува нов вирус засягащ хората с фетиш към кучета, предизвикващ остри епизоди аутизъм с доживотни последствия. Един от най ранните признаци е публикуването и показването на текст в бяло с черен фон.. Майката природа е жестока...
    Последно редактирано от HeWhoFeedsTheCrows : 11-04-2018 на 19:42

Мега фен Аватара на tori
    И аз те обичам. <3
    квак

Благословени са тези със способността да изразяват любов дори към непознати, уви често тази любов води до необратими и неестетични промени на пудендум феминина.. Но въпреки всичко е важно да се обичаме, умерено, независимо от нашите различия и възгледи..

Day 2, baby fever is still at 104°F ако някой знае лекарство за такива неща да казва

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    за 5ти път късаме и се събираме ... ясно е тя не може без мен нито аз без нея

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ...загубих почти всякаква надежда за тази държава. Навсякъде има задкулисни игри,а този път за мен беше по-добре да спра до тук и да не знам за да си живея спокойно до старини.
    До тука ни докараха твоите любими комунисти!
    Евалата, много добре ѝ го каза !
    Мен пък оси не са ме жилили от години ! Сигурен съм че има защо !
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    По-добре се запишете за участие в някой латино-сериал!
    Така поне ще изкарате пари от цялата работа !

Мега фен Аватара на tori
    Ох, това ми е адски познато, но определено не работи.
    квак

anonymous1043668
    Guest
    Една оса ме ухапа.Ако това не е ирония..Сигурна съм,че вие ме урочасахте,няма кой
    Спи ми се както винаги,но не може всичко да е идеално..Също така имам чувството,че ще остана без пари и ще умра от глад..
    ясно е тя не може без мен нито аз без нея
    те всички така казват

Мен пък оси не са ме жилили от години ! Сигурен съм че има защо
    имах си аз..

Гладна кучка няма.. Винаги има щедри хора да й бутнат поне един кремвирш ако не и повече..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си