- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в много добра приятелка и незнам какво да направя...
Не ми се четеше цялата тема, не можах и да ти прочета целия пост. НО, от това, което прочетох, мога само да ти кажа, остави я намира, или колкото и пресилено да звучи, бягай надалеч. Първо тя изневерява на приятеля си, с който са от 7 години, с теб. Това означава, че утре на теб ще изневерява. Второ, да не се прави на света вода ненапита и да избира с кой би искала да бъде, не да си играе и с двама ви, курвенска история. И това, че не правите секс, не означава, че това не е изневяра И трето, ква пък да е тази любов, че да се съгласяваш буквално да те използват. Дано ти дойде акъла в главатаНай-лесно ще разбереш какво се опитвам да ти кажа, като се представиш в положението на сегашния и приятел. Защото това нещо ще се повтори и с теб, ако недай се боже тръгнете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Виж кво, тая пет пари не дава за своя приятел щом ти бие чикии и ти лапа, и то на всичкото отгоре докато сте в собствения му дом докато той спи, а при това дори не се е случвало еднократно! Няма значение, че не искала да й го вкараш. Може да е била в цикъл. Какво изобщо значи "Аз съм във връзка и не съм такова момиче, но пък раздвам утешителни награди - мога да ти духам и да ти бия чикии!"... Ако е все още уж с него, то е само заради подслона, който и дава. Момичето е доста долно. Ако и ти си на нейното ниво, тогава си се взимайте, за да се прецаквате взаимно, а не заедно да прецаквате някой друг ("приятеля й").
Въпроса е, че аз не смятам, че тя ме използва. Не е като да го правим всеки път като се прибера. Просто аз знам, че и тя има чувства към мен и им се отдава понякога. Точно поради тази причина се чудя дали просто да не й кажа всичко и тогава да си решава вече с кого ще е.
Иначе за това дали ще се повтори с мен, не се знае, но да приемем, че е възможно. Дори и да има такава възможност, аз имам чувства към нея, няма как само заради някаква малка възможност тя да го направи, да не пробваме. Нещо й липсва в тази сегашна връзка, а аз смятам че толкова я познавам, че няма нищо да й липсва
Благодаря за мнението ти наистина, понеже ме кара да обмисля нещата от друга гледна точка.