Според мен трябва да си смениш компанията. Няколко пъти споменаваш, че не се чувстваш на място като излизаш. Общувай с по-разнообразни и широкоскроени хора, сменяй обстановката. В тия два университета нямало ли е адекватни и готини хора?
Какви са ти интересите? Имаш ли нещо, което ти е присърце - музика, кино, спорт, литература, видео игри, де да знам, каквото и да било? Защото най-лесно се завързва разговор с човек с общи интереси, хобита, обща страст към нещо. И има ли нещо наистина стойностно, което да те влече, а не коли а у тва онова?

Като момиче ти казвам, че не съм отговорила нито веднъж на някой рандъм, който ми е писал "zdr kp" или още повече "mng si krasiva :* ", защото е клиширано, банално и най-вече безинтересно. Като ми го напишеш това, на мен ми е ясно от самото начало, че ти ми се кефиш и искаш да спиш с мен. ВСЯКО едно момиче има поне 20 такива съобщения в инбокса си. И в която и държава да отидеш, няма да мине номера. Ако си търсиш нещо повече от това или от някакъв глупав посредствен разговор, трябва да ме заинтригуваш с нещо, да започнеш разговора по интересен начин, да засегнеш някой общ интерес. Сваляйте ги по-интелигентно тия мацки.

А тия истории с напиванията и купоните са много индивидуални и зависят от хората и от ситуацията. Специфично вашата аз не я разбирам. Според мен ако мацката не е била пияна до безпаметност и ти е показала, че няма нищо против, няма за какво да изпитваш чувство за вина?! На по 23 години сте, не сте пубери на по 16, които не знаят какво искат (или поне на теория трябва да е така). Би трябвало вече да е достатъчно зряла за да преценява как да постъпи в такива ситуации и да може да се контролира като пие? Най-малкото точно, защото се водите зрели хора, може да си говорите?
Кой, когато обсъжда сексуалния си живот на 23 години, говори за фукане с бройки? За мен лично това са плиткоумни разговори, характерни за пубертета.

Без да ми се обиждаш, но от твоя пост и по-точно от изразните средства, които използваш в него, ми звучиш като поредния посредствен тип, ходещ по чалготеки и социалността на който се опира на повърхностен small-talk с хората.
Ако съм права, значи определено се "вписваш в криворазбраната цивилизация настъпила през последните 10години"
А ако не съм права, значи наистина не го показваш с нищо, а само си мислиш, че е така.
Защо излизаш с хора, които са ти неприятни за да се промениш? Не е ли по-логично да намериш хора, които са ти приятни, с които се разбираш, с които си прекарваш добре и ще ти помогнат да градиш характера си?
Намери си истинско хоби, ходи на истински "мероприятия" и е възможно да срещнеш истински човек. Успех!