.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Тогава не бях на себе си. Бях твърде наивна. Сега вече не съм така и разбира се, че няма да му пратя снимка.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheDifferentGirl Виж мнението
    Тогава не бях на себе си. Бях твърде наивна. Сега вече не съм така и разбира се, че няма да му пратя снимка.
    Щом като е така не мога да видя какво трябва да се направи по въпроса :/ Мога да те посъветвам да изчакаш и всичко ще отшуми, тоя човек просто те пробва и иска да те уплаши за да те манипулира..

anonymous990763
    Guest
    Колкото и да съм абсолютно против това, мисля, че си си взела някаква поука , затова един страничен назидателен въпрос :
    С какъв акъл ще се снимаш така, че да си покажеш и лицето, за да могат да претендират,че това си ти?

Ситуацията е доста неприятна, но не е краят на света.
    Аз бих се отдалечила от социалните мрежи за известно време. И най-важното - не повтаряй грешката си.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Това е някоя нравоучителна фейк тема. Почеркът изобщо не кореспондира с нивото на 16 годишна. Ако все пак използвам момента за включване, в една истинска ситуация е най-добре да се пусне жалба в полицията. Налице е не само кибертормоз и изнудване, а и разпространение на голи снимки на непълнолено лице. Компетентните органи обичат такива случаи.

TrollFactory какво ми е на почерка

Indistinct относно въпроса ти-лицето ми не се вижда. Няма как да ме определят, че съм аз.

Мега фен Аватара на divergent
    Indistinct относно въпроса ти-лицето ми не се вижда. Няма как да ме определят, че съм аз.
    Ми кво ти дреме тогава? Троооооол
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Колкото и да съм абсолютно против това, мисля, че си си взела някаква поука , затова един страничен назидателен въпрос :
    С какъв акъл ще се снимаш така, че да си покажеш и лицето, за да могат да претендират,че това си ти?
    Именно, това просто не го разбирам. Като си прост, поне не бъди прост до такава степен и не пращай снимки на които си личи че си ти
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си