- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против жената да поеме инициативата ?
Имам много какво да напиша, но ми се налага да си хвана малкият стегнат задник под мишница, да го кача в джипа и да отида до банката, за да внеса едни пари по фирмената си сметка, за да платя едни фактури на една феминистка с голяма фирмаЩе пиша по-късно, че темата стана интересна. Много по-интересна от първоначалният й замисъл
![]()
Здраво си го закъсал тогава! Внимавай банкерката да не се окаже и тя феминистка, и да вземе да те осъди за изнасилване, ако и се стори че си я гледал повече от минута, или пък си и намигнал неволно! Аз за тази работа си имам счетоводител или ползвам нета за преводи на пари. Избягвам вземане даване с женски фирми или жени, за да си нямам после неприятности и да губя времето си по съдилища. Е, склададжийките с които работя няма как да избегна, защото поръчките ги правя и по скайп, но ако можеше и без тях, щях да се възползвам да не рискувам женска гавра с мен и съдене заради фриволна реч, дето ще я вземат за реч на омразата!
Аз също ползвам банкиране, но достъп до банките не давам вече на никого! Не и след последният път, където увиснах с 15 хилки. Но евровата ми сметка беше празна, а от едната фирмена на другата (в различни банки) щеше да се забави превода. Затова по-лесно е да ги внеса и да влязат на секундата. Както и да е, това не са теми за форуми. Малко на мерене излиза работата, затова дай да разискваме само по темата на мацката.
Е, ти сигурно печелиш милиони, щом 15 хилки ги прежалваш с лека ръка. Ако аз загубя толкова, трима от работниците ми ще трябва да останат без заплати, или аз да карам два месеца само на мускули! За темата на мацката си прав. Може би съвсем фриволно е поставила въпроса за женската инициатива, но нова е доста сериозен въпрос и такива теми днес са актуални и доста горещи. Светът с женско управление (Европа) загива бавно, но сигурно. Само интелектуален слепец не може да го види!