- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против жената да поеме инициативата ?
Ти разлика между училище и университет правиш ли?
И какво означава “помисли си дали наистина си на 25” дали има нужда да го мисля???
И не, не го намирам за нормално хора, които са по-възрастни от родителите ми, да пишат в тийн форум.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Пояснявам, тъй като явно не го знаеш. Университетът също е училище за висше образование, което следва след завършване на училище за средно образование. Казах ти да си помислиш дали си на 25 в преносен смисъл, защото се заяждаш за годините ми. Не схващаш метафората защото ти липсва и............т, а и едва ли баща ти е на по-малко от 55, освен ако не излъжеш, защото няма как да проверя. Този форум не е само за пубери, вече ти го казах, и не ме интересува кое намираш за нормално и кое не. Разговарям и споря с 9999, да не би и той да е тийнейджър? Или защото не ти изнася спора ни относно вредата от феминизма, и си решила да се заяждаш. Заяждай се, няма проблем, аз съм свикнал с такива като теб. Не мога да те набия заради наглостта ти, но поне мога да ти отговарям по твоя начин.