.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
  1. #1

    Какво му стана

    Здраввйте, аз съм момиче на 16 години без опит във връзките и имам нужда от помощ!
    Всичко започна миналата година, когато се преместих в ново училище, момчето което седеше пред мен тогава, започна да си говори с мен още от първия ден и ми се стори много приятен и мил. Неусто се сприятелихме и започнахме да си говорим постоянно. Учетилте ни правеха забележки почти всеки час, че много говорим, а аз дори не осъзнавах, че сме започнали разговор и че съм му споделила толкова неща. След време той почна да се държи странно запона да ми краде всичко от чина, да ме имитира и да спори постоянно, също започна да се държи гадно щом говорех с друго момче. Приятелката ми, ми казваше, че той ме харесва, което беше добре за мен, защото и аз много го харесвах. Колкото и да беше досаден, и шегите му да ме докарваха до лудост, той беше и много добър приятел и винаги се грижеше за мен. По време на вторя срок в училище с него започнахме да ставаме все по-близки, говорехме си непрекъснато, пишехме си до 2 сутринта и постепенно започнахме странен флирт, без да осъзнаваме. Приятелките ми казваха, че сме точно като двойка, даже запонаха да си записват всеки такъв момент. А когато отсъствах ми разказваха, как той ме си говорел с другите и стоял сам на чина си, каро от време на време питал приятелката ми, кога ще се връщам. Бях многл радостана, да чувам тези неща ( защото аз отсъставах често). Колкото повече се сблибавахме толкова повече имах чувството, че ще се съберем, но нямах смелост да си призная.
    Но един ден като гръм от ясно небе, без явна причина той запона да се прави, че не ме познава, а на предишния ден си писахме до един часа сутрината. За него аз просто бях изчезнала, от това много ме заболя. Това продължи цяло лято и целия първи срок от тази година. Наскоро приятелката ми отново направи опит да разбре защо и ни събра на едно място за да изясним нещата. В същото време, докато аз през сълзи му се извинявах и казвах, че не искам да загубя приятел като него, той просто ми каза "не съм такъв човек" после си скри лицето с ръка и избяга кум тоалетните, от тогава не сме си говорили.
    Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет, кажете ми според вас какво му стана?
    Моля да ме извините, ако има правописни грешки.

  2. #2
    Лили момчето те харесва. А когато си му казала приятел, го е приел, че не искаш повече от приятелство. т. е., че не искаш да сте гаджета.

  3. #3
    Супер фен Аватара на TrollFactory
    Регистриран на
    Jun 2018
    Мнения
    1 155
    Цитирай Първоначално написано от Лилилилинова Виж мнението
    после си скри лицето с ръка и избяга
    По жесовете му си личи, че е обратен. Момчетата не си крият лицата и не бягат към тоалетните да се скрият като някакви госпожички, когато са изпитали срам или притеснение. Това правят го правят само момичетата.

  4. #4
    И във такава женичка какво харесваш? Изобщо такъв тип момчета не трябва да си търсиш, защото накрая нищичко не става от тях.
    Тревата е за деца, ракията е за мъже!

  5. #5
    Мега фен Аватара на Грозния
    Регистриран на
    May 2015
    Град
    София
    Мнения
    7 849
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    И във такава женичка какво харесваш? Изобщо такъв тип момчета не трябва да си търсиш, защото накрая нищичко не става от тях.
    А така!
    Намери си някой улегнал и финансово независим чичак на възрастта на баща ти или дядо ти !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

  6. #6
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    По жесовете му си личи, че е обратен. Момчетата не си крият лицата и не бягат към тоалетните да се скрият като някакви госпожички, когато са изпитали срам или притеснение. Това правят го правят само момичетата.
    Хахахахаха, истинските мъже си признават, когато грешат, и не спорят до последно, защитавайки своето, като... барабани моля... женички.

  7. #7
    Сега като се замисля, наистина имате право. Време е да намеря по-свестен тип от този

  8. #8
    Цитирай Първоначално написано от Лилилилинова Виж мнението
    Сега като се замисля, наистина имате право. Време е да намеря по-свестен тип от този
    Аз ти написах, че момчето те харесва, не да се отказваш от него.

  9. #9
    Повече от фен
    Регистриран на
    Apr 2014
    Мнения
    475
    Цитирай Първоначално написано от Лилилилинова Виж мнението
    Сега като се замисля, наистина имате право. Време е да намеря по-свестен тип от този
    Лили, те по-свестните типове не се крият в парковете, или пък в сладкарниците за да ги намериш. Ако момчето не е гей (което също е възможно) ще ти покаже, че те желае за гадже по много начини. Но, ако е усетил в теб някакво викокомерие, и че се правиш на много важна, тогава ще те отсвири. Човешката еволючия е характерва с мъжката водеща роля (мъжка доминация). Ако жената иска да е наравно с мъжа, или да стои над-него, тогава шансовете и да е при харесвания от нея мъж са много малки, дори и да е най-голявата красавица! Мъжкият пол е горд и физически по-силен от женския пол, и има претенции да стои по-високо от женския, защото мъжкото его е много по-голямо и винаги може да смачка женското!

  10. #10
    Повече от фен
    Регистриран на
    Apr 2014
    Мнения
    475
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Що ли ми е познато....?
    http://prikachi.com/images/73/9502073d.jpg

    Да бе, да! Приличат на мъже, пушат цигари, а пък са жени?!? Когато са седнали кръстосват краката си, за да не влезе нещо там, където не трябва да влиза. И като всички жени, все клекнали пикаят, а зимата събличат половината си дрехи, за да го направят! Ще станат мъже, ама друг път!

  11. #11
    Цитирай Първоначално написано от Лилилилинова Виж мнението
    ...В същото време, докато аз през сълзи му се извинявах и казвах, че не искам да загубя приятел като него, той просто ми каза "не съм такъв човек" после си скри лицето с ръка и избяга кум тоалетните, от тогава не сме си говорили.
    Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет, кажете ми според вас какво му стана?...
    Първо:
    Пишеш, че си се извинявала. Щом си го правила, значи ти самата знаеш, че е имало защо. Дали е било заради нещо, което си написала, дали заради държанието ти, сама си знаеш. Но има причина!

    Второ:
    Напълно съм съгласен с този, който ти написа, че докато си му се извинявала през сълзи и си му обяснявала, че не искаш да губиш приятел като него е абсолютно възможно да си го отказала тотално, ако той наистина е искал нещо повече от приятелство.

    Треро:
    "...той просто ми каза "не съм такъв човек"" - какъв човек? Нещо не схващам. От това което си написала не става много ясно какво точно сте обсъждали. Затова те питам - какво си му казала/написала, че да ти отговори "не съм такъв човек"? Какъв човек? Изнасилвач, убиец, предател, гей? Какъв?

    Четвърто:
    "...Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет..." - ЗАЩО? Защо се чувстваш толкова виновна, та чак прибягваш до съвети от нас във форума? Наистина имам чувството, че премълчаваш нещо съществено, което да обясни цялата ситуация.

    Човешките взаимоотношения са сложно нещо. Често заради липсата на диалог, те се объркват и приключват. Нека те питам нещо: Как смяташ, трябваше ли да преодолееш страха си от възможността да бъдеш отхвърлена като му признаеш много порано за чувствата си с оглед на сегашното положение, след като вече нямате отношения с това момче? "Fortes fortuna adiuvat" или "Съдбата помага на смелите"! Имам го татоирано на гърба, именно защото и аз съм пропускал да рискувам, когато е трябвало да заложа всичко на карта и сега да съм много по-щастлив в живота. Добре е да го запомниш, защото ако продължаваш в същия дух, ще страдаш много повече заради евентуалните пропуснати ползи в живота. Херкулес е прав за мъжкото его. То трудно прощава. Но "трудно" не значи "никога". Аз също смятам, че момчето е имало чувства към теб и е ревнувало от всичко. Мъжете са много обидчиви в такива ситуации и най-малкото нещо може да ги накара да обърнат гръб, чувствайки се наранени. Освен това съм сигурен, че докато сте си писали някакви неща предната вечер, 100% е имало нещо, което е трябвало да даде яснота на възможността да се съберете. Ако ти не си го хванала, това е друг въпрос. Но определено той е забелязал, че отговорът не е това което е очаквал. Разкажи ни малко по-подробно какво сте си писали, за какво си му се извинявала и защо той е казал, че "не е такъв човек", защото иначе всички във форума стреляме на тъмно.

    ПП: Хората трябва да говоря за отношенията си и в някакъв момент, ако отсрещната страна не предприеме първата крачка, то това не трябва да плаши вас, за да я предприемете. В единият случай ви чака дълги години "безебие", а в другият щастлив полов живот!

  12. #12
    Голям фен Аватара на Ospi
    Регистриран на
    Oct 2009
    Мнения
    509
    Кви сте откачалки всички начи... Да няма едни нормални лапета с тинейджърски филми ей.
    Авторке, чепкай го малко докато не ти каже кво му е на душата. Поговорете си, споделете от какво се притеснявате, споделете чувствата си и всичко ще бъде наред. Момчето те харесва, просто нещо се е филмирало. Не ги слушай тея тролове горе.
    Говорите с 16 годишни лапета, това са нормални неща за тая възраст. Ненормални, обаче, сте вие.
    Последно редактирано от Blubalu : 02-14-2019 на 17:25

  13. #13
    Цитирай Първоначално написано от Лилилилинова Виж мнението
    Здраввйте, аз съм момиче на 16 години без опит във връзките и имам нужда от помощ!
    Всичко започна миналата година, когато се преместих в ново училище, момчето което седеше пред мен тогава, започна да си говори с мен още от първия ден и ми се стори много приятен и мил. Неусто се сприятелихме и започнахме да си говорим постоянно. Учетилте ни правеха забележки почти всеки час, че много говорим, а аз дори не осъзнавах, че сме започнали разговор и че съм му споделила толкова неща. След време той почна да се държи странно запона да ми краде всичко от чина, да ме имитира и да спори постоянно, също започна да се държи гадно щом говорех с друго момче. Приятелката ми, ми казваше, че той ме харесва, което беше добре за мен, защото и аз много го харесвах. Колкото и да беше досаден, и шегите му да ме докарваха до лудост, той беше и много добър приятел и винаги се грижеше за мен. По време на вторя срок в училище с него започнахме да ставаме все по-близки, говорехме си непрекъснато, пишехме си до 2 сутринта и постепенно започнахме странен флирт, без да осъзнаваме. Приятелките ми казваха, че сме точно като двойка, даже запонаха да си записват всеки такъв момент. А когато отсъствах ми разказваха, как той ме си говорел с другите и стоял сам на чина си, каро от време на време питал приятелката ми, кога ще се връщам. Бях многл радостана, да чувам тези неща ( защото аз отсъставах често). Колкото повече се сблибавахме толкова повече имах чувството, че ще се съберем, но нямах смелост да си призная.
    Но един ден като гръм от ясно небе, без явна причина той запона да се прави, че не ме познава, а на предишния ден си писахме до един часа сутрината. За него аз просто бях изчезнала, от това много ме заболя. Това продължи цяло лято и целия първи срок от тази година. Наскоро приятелката ми отново направи опит да разбре защо и ни събра на едно място за да изясним нещата. В същото време, докато аз през сълзи му се извинявах и казвах, че не искам да загубя приятел като него, той просто ми каза "не съм такъв човек" после си скри лицето с ръка и избяга кум тоалетните, от тогава не сме си говорили.
    Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет, кажете ми според вас какво му стана?
    Моля да ме извините, ако има правописни грешки.
    9999 ти е дал добър съвет!
    Прав е че трябва да говориш с него и да му обясниш как се чувстваш. В най-добрия случай ще разбереш какво става и защо той се държи така. Твърде е вероятно да има чувата към теб и да е иска да сте НЕ просто приятели. Малко ми е страно това с бягането и криенето на лицето. Но предполагам, че се е просълзил и не е искал да го видиш. Това не го прави обратен както някой екземпляри пишат тук!
    I will be always watching you!!!

  14. #14
    Повече от фен
    Регистриран на
    Apr 2014
    Мнения
    475
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Малко ми е страно това с бягането и криенето на лицето. Но предполагам, че се е просълзил и не е искал да го видиш. Това не го прави обратен както някой екземпляри пишат тук!
    Момче да се просълзи и то заради някакво си момиче, е само фантазия в момичешките мечти. Каква е вероятността да избяга може само да се предполага. Така че, не е изключено да е гей или пък не харесва момичето, което е по-вероятно!

  15. #15
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Момче да се просълзи и то заради някакво си момиче, е само фантазия в момичешките мечти. Каква е вероятността да избяга може само да се предполага. Така че, не е изключено да е гей или пък не харесва момичето, което е по-вероятно!
    Има и ревльовци! Може да не са много, но ги има! Не изключвам варианта и той да е такъв! Затова да е избягал! Може и да му има нещо друго! Варианти много!
    I will be always watching you!!!

  16. #16
    Повече от фен
    Регистриран на
    Apr 2014
    Мнения
    475
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Има и ревльовци! Може да не са много, но ги има! Не изключвам варианта и той да е такъв! Затова да е избягал! Може и да му има нещо друго! Варианти много!

    Да, така е, права си! Има и ревльовци.
    Последно редактирано от Blubalu : 02-17-2019 на 11:04

  17. #17
    Нормално е да реагират така момчетата.
    Дай си малко време на себе си .Влез в тишина за седмица без много контакти ,През това време се събери и си дай равносметка.
    НЯма нужда да избързваш .Можеш да говориш с него,но без да го насилваш.Просто си дай време да го усетиш.Имаш интуиция.
    Бъди себе си и знай ,че номер едно в живота си си ти .Ако съумееш да излъчваш това и другите ще ти отвърнат така

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си