.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Обичам я , грижа ме е ужасно много за тази жена , но просто нещо ми липсва, винаги нещо ми липсва във връзките, никоя никога не е достатъчна и не мога да разбера защо така се случва, защо просто не съм доволен от това , което получавам и защо не се радвам ,че имам толкова интелигентни и красиви жени в живота си, а аз търся някоя която да е счупена, те всички са счупени де.. но някоя разбита явно ме прави щастлив и не знам.. просто не знам какво да правя.. и колко съм прецакан.
    Т.е. (ако съдим по написаното в удебеления от мен шрифт горе) си търсиш някоя тъпа салонна красавица, която да ти ходи по свирката и да ти отговаря по удобен за теб график, който ти си определил, на нуждите и настроенията ти, когато си решил, че имаш време за секс или ти се консумира любов (да ти казва колко си неповторим и колко си прекрасен без да има опасност да засенчва твоя интелект). Не че нещо, но според мен идеалната връзка за теб ще е с мъж. Просто никоя жена няма да покрие очакванията ти и просто няма да ти остава друго освен да минеш на мъже в даден етап на живота си.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Т.е. (ако съдим по написаното в удебеления от мен шрифт горе) си търсиш някоя тъпа салонна красавица, която да ти ходи по свирката и да ти отговаря по удобен за теб график, който ти си определил, на нуждите и настроенията ти, когато си решил, че имаш време за секс или ти се консумира любов (да ти казва колко си неповторим и колко си прекрасен без да има опасност да засенчва твоя интелект). Не че нещо, но според мен идеалната връзка за теб ще е с мъж. Просто никоя жена няма да покрие очакванията ти и просто няма да ти остава друго освен да минеш на мъже в даден етап на живота си.
    Именно ... точно това е че никоя не е достатъчна ...не знам къде е проблема и искам да го променя!!

Холи , да имам дете тук в Лондон , то живее с майка си А колкото до това кога го виждам е достатъчно често а за работата , сам съм си шеф , имам семейна фирма така че не е проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си