.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Съвет

Hybrid View

Мацката те харесва! Нормално, ти си батко. Очевидно и ти я харесваш, както вече ти обясниха половината разбирковци тука. Аз също съм на това мнение. А ти е казала, че не изпитва нищо към теб, защото се надява по този начин да продължите да общувате. На тази възраст тийновете са така. Като минат на 3-тият етаж мисленето се променя и като ги отрежат, се скриват в дън земя и гледат да те избягват, за да не те виждат и да не се мъчат. Но тя е само на 16 пич. Няма как да е друго я. И аз не мога психически да мина моралната граница да спя с под 18 годишна. То аз не мога да мина под 20, какво остава за 16.

Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
    А ти е казала, че не изпитва нищо към теб, защото се надява по този начин да продължите да общувате.
    Цялата работа се разви така - тя ме пита дали имам нещо към нея, при което аз и казах, че в началото имах в предвид нещо повече, но след това съм се светнал, че няма как да се получат нещата(защото е доста по-малка, което и спестих). Казах и че ще се прецака "приятелството", ако опитаме да имаме нещо повече от това. Точно след което тя ми обясни, че нямала нищо към мен. Имаш в предвид, че е решила че това е единствения начин да продължим да общуваме?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си