- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Под затриването на народа ако имаш предвид, демографската криза, това е проблем на държавата и управниците. Сорос не ти е виновен че държавата я управляват бивши мутри, които са толко некомпетентни че изкараха 1/3 от народа в извън страната. Този проблем не го виждам в другите бивши соц. държави. Там времената са се променили за добро и стават все по добри.
Интересно как говориш за исотирия а самият ти не си си научил уроците от нея. *Анти-семит/Расист*
Айде бе, сериозно ли? И като ерадикираме либерализма, евреити, мигрантите и тем подобни, ко праим? Всичко става розово и ще въведем ред, мир и спокойствие ву веки веков? ОК.
Съгласен. Рекламата е тъпа и не много френдли за ученици особенно с течи снимки и колажи. Но пък евала за това че ги обучават на тема безопасен секс!
Ами ти живееш в здраво и силно общество бре.... Проблема ти е че се фиксираш върху неща които очевидно не си комфортен със и активно търсиш да се възмощаваш и да влизаш в пререкания със тях. ТАко беше малко по разумен нямаше и да ти прави впечатление. Както казах, ти живееш в такова "здраво и силно общество", само че, ти се фиксираш върху малцинствата и правиш от мухата слон. Аз живея в общество което е сигурно 100 пъти по пълно с хомосексуалисти - и те все пак са малцинството но в днешния ми ред никога не ми е направило впечатлението "А, ето един очевиден гей на гей парад, сега като го видях обществото ни е автомотично по-деградирало и пред пълен колапс." Но това че например имаме военни паради, промотиращи война и насилие, явно не е обществен проблем на деградация. Като не си го отрекъл какъв ти е проблема с хомосексуалността тогава?
Не съм казал че няма такива неща. Но 90 на 100 си дезинформиран за размера и мащаба на реално погледнатите престъпелния от мигранти, и най-вече кое води до тези престъпления...
Великобритания е с популация от около 66 милиона. 4% са мюсюлмани. 87% са етнически бяли!? Масова имиграция в Британия има още от времето на империята им и колонизаторските дни, тоест от преди 300 години. По твойта логика етническия британец вече да е малцинство. И мога да ти кажа че Хъмза Юсаф - който е в снимката за Шотландия, е един от най компетентните транспортни министри. Инстински интегриран Шотландец. Но разбира се, ти делиш националността на база раса, не на култура. Типично за расист.
![]()
РАСИЗМА Е ИДЕОЛОГИЯ ЗАЩОТО Е СИСТЕМАТИЗИРАНА РЕПРЕСИЯ В ИКОНИМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И СТРУКТУРЕН АСПЕКТ НА БАЗА ЕТНИЧНОСТ И ЦВЯТ НА КОЖАТА.
И що за върпос е това. Много ясно че да! Как мислиш, еди-колко си милиона християни са станали последователи на идеята за плоската земя без някаква адекватна причина? Чувал ли си за пропаганда? Дядо Адолф е спец по-тези работи и явно и теб те е прихванал.
"ККК е вследствие негърските престъпления върху белите. Мислиш ли, че ей така ще се появят 5 милиона расисти през 1925 без причини?"
[QUOTE=LoveSofia;11611812]Ти май не прочете нищо от това, което съм написал досега. Нека те попитам две неща - какво означава расизъм и защо да не съм антисемит, след като евреи са против българската нация и белите европейски народи? Имаше един лаф - "Europe, not Jewrope"
РАСИЗМА Е ИДЕОЛОГИЯ ЗАЩОТО Е СИСТЕМАТИЗИРАНА РЕПРЕСИЯ И ДИСКРИМИНАЦИЯ В ИКОНИМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И СТРУКТУРЕН АСПЕКТ НА БАЗА ЕТНИЧНОСТ И ЦВЯТ НА КОЖАТА.
Защото нямаш никакви обективно доказуеми "факти" които да подкрепят тезата ти за "Юдейски Световен Ред". Никой евреин не е тръгнал систематично да търси да изтреби държавата ти. Няма такова нещо като Еврейски банков и финансов контрол. Елита не са Евреи. Дори най-богатия човек не е евреин. Всички тези конспиративни теории са само това - конспиративни теории. Защото като играеш ролята на антисемит ти легитимираш същото поведение което доведе до генецида на еврейският народ както и опитите за геноцид върху други народи. Затова не можеш да разбереш че геноцида започва с реч и слово. Думите са оръжие за пропаганда и промиването на мозъци като твоя, където няма критично мислене а конформистко леко приемане на току-така подхвърлена информация.
Последно редактирано от Rengur : 03-19-2019 на 20:38 Причина: Спазвайте добрия тон!
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.