- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство, Любов.. Вяра!
Ти на това момиче му разказа цялата история и я направи публично достояние в интернет, така че цяла България да я гледа... А тя, съдейки по историята, изглежда е от тия дето обичат да си ближат раните сами. Въобще не си я усетил като човек и ако тя види, че на всичкото отгоре пишеш за нея романи, вероятно изобщо няма да иска да те погледне повече. А това, че си влюбен в нея не е от никакво значение за нея, защото ако е хубава, всеки ден се намират хора, които да се влюбват в нея. Пък и "мъжката ти подкрепа" е някак фалшива, защото й се натрисаш навсякъде, а тя е от семейство, където са свикнали да се оправят с нещата сами. Та те са преживяли война, а ти си мислиш, че това, че си закарал едно куче на ветеринар е вече нещо много специално и тя след такъв жест би трябвало да ти се отдаде. Не стига това ами определно съзнанието й е някъде другаде в момента, затрупано в тегави мисли... Само до такъв като теб й е, който да й точи лиги докато тя плаче на рамото му. Рано или късно може и да си го получиш, но ако тя е умно момиче те усеща какъв си досадник и ще те разкара. По-добре се отдръпни с тъпото си желание да помагаш там, където в действителносттаа няма с какво да помогнеш и ако наистина имаш сърце й дай пространство да диша и да мисли сама над нещата, които й се случват в този момент. Няма нужда някой да й суфлира какво да мисли и да се прави на много загрижен докато в същото време крайна му цел е да й събуе гащите.
Ти се притеснявай, че твойте гащи никой не ще да събуе. Сигурно не си ги прал!Човека е влюбен и изпитва чувства, нещо от което ти си опериран. Иска да я подкрепи и да и покаже че може да разчита на него. Това че тя, не иска връзка и по всяка вероятност не споделя чуствата му, не ти дава право да му говориш така.
До автора: Ако една жена те иска и е влюбена в теб ще иска да е с теб, без да се оправдава с положението, времето, живота и какво ли още не. Ако те иска и я целунеш, няма да те отблъсне! Според мен тя не изпитва това което изпитваш и ти.
I will be always watching you!!!
Елке, не се притеснявай за мен, а си пий редовно антибиотиците за венерическите болести, които носиш. Не всички момичета са като теб, така че главната героиня в разказа на автора не е длъжна да му пусне просто ей така, защото е завел кучето й на ветеринар и е изразил "искреното" си съчувствие в тежкия за нея момент.
Да, викаш, че изобщо това са оправдания, че майка й умира и баща й е фалирал и сега трудно свързват двата края с болничните сметки и тя има нужда да мисли за втори доход, за да помага на семейството си. Ама какво е това нещо?! Вместо да е влюбена и да се въргаля гола в леглото на автора или той да я разхожда гола в интериора на жилището си, тя е тръгнала да се подтиска от проблемите си вместо да им обърне гръб и да се отдаде на приказната и истинска любов с младия автор, който е готов да я вози на колата си...
Елке, не всеки има твоите проблеми. Ясно е, че ти на мястото на героинята не би изпуснала да се хванеш за отличителния полов белег на автора, но не всички жени са като теб! Трябва да го осъзнаеш вече!
Не се безпокой за мен. Аз даже хвалби получавам. Инструментът ми е с олимпийски размери и много добре се справя.
Спри да се заяждаш с мен. Виждам, че искаш да трупаш рейтинг във форума като зачекваш моята особа, но няма да ти се получи. Само за смях ще станеш. Хайде, лек ден!
Ха Ха! От опит всички знам че Тези дето много се хвалят и самоизтъкват, хич не им е читава работа. На мен рейтинг не ми трябва, защото не ми дреме! И явно доста го взимаш навътре, щом така подробно обясняваш за достойноството си, като че ли някой тук те познава и те е страх кой какво ще си помисли.. Отпусни се Бойко, всички тук сме анонимни!
I will be always watching you!!!
Не се хваля, а дори и не изпитвам такава нужда. Просто съм честен.
Само до някаква степен. Замисли се колко много неща си разкрила за себе си тук и дали това няма да ти навреди на личния живот в един момент нататък? Какво стана с момчето, на което изневеряваше? Разбра ли за другия? А другия би ли ти шута?