Защо постоянно само за пари говорите и красота, и секс и тнт? Не е ли важно как се държиш и характера, познавам хора доста по-бедни от мен и без работа и не са някви красиви и си имат връзки, семейства , парите и красотата не са фактор, освен ако не искаш само секс и си повърхностен, а аз не искам това със сигурност искам просто нормално момиче, израснало в бедност научено на труд и ценности, което мисли като мен и не я интересуват нито красота, нито пари, а и доста хора са бедни и са човечни не са повърхностни и материални, може да са рядкост, но ги има, а и щом съм имал няква връзка значи не съм толкова зле явно, просто няма как да се запозная с жена, ако само в нас стоя и не ползвам интернет също, а само ям и спя и работя, а дори да говоря с някоя жена, то е професионално и съм много дръпнат ако стане въпрос за нещо различно от това, тоест от сорта като ме питат как си и тнт или що нямаш фб или някви такива аз се чудя кво да кажа, просто казвам добре и че не ползвам никакви социални мрежи, защото за мен нямат смисъл и няма смисъл да им обяснявам колко съм зле, смотан, самотен и тнт и без това няма смисъл, но явно такъв е живота, все има хора самотни и отегчени от сивото си ежедневие, ако се намерят и вземат 1 друг ще супер, защото най-малкото пак могат да си стоят забутани в къщи, но поне си имаш човек до себе си... Тук явно всички са някви граждани не знам, аз имам съвсем различно мислене, както и цялата ми рода за връзките и тнт и любовта и тнт...Аз че съм сбъркан сбъркан, но не търся някви мацки и секс, това не ми е целта , а свестни, ако ще да са смотани, скучни самотни и сбъркани като мен още по-добре, но не се намират...стига с тези пари и красота...аз съм израснал бедно и тази заплата, която взимам сега ми се струва доста голяма дори, не знам защо повечето българи се оплакват, че са бедни, а в същото време ще разправят че 1000лв заплата била малка, ами 500лв заплата е малка, а доста хора живеят с 1 заплата и имат деца и семейства, тоест това не е фактор, освен за тъпите кифли, а и съм имал 5 години връзка с бедно момиче като мен и парите никога не са били важни за нас като цяло....проблема не е в това а в мисленето ми и начина ми на живот...и се различавам драстично от повечето хора...Пробвал съм да се опиша в сайт за запознанства и няма никакъв ефект, а повечето се хвалят само и си описват добрите черти и дори прекаляват...не разбрам защо? А и проблема ми е също, че мразя да се снимам и не го правя, а всеки гледа външният вид...за жалост