- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесам Господина си по физичезко!
Темата е фейк и върви по точков сценарий.
1. Момиче е влюбено в доста по-възрастния си от нея учител, който е женен и с деца.
2. Тя се запознава с момче, което я харесва, за да може да отседне в града, където живее нейния учител.
3. Момчето ще се опита да я вразуми, но тя въпреки всичко ще отиде и ще прелъсти учителя.
4. Тя ще каже на учителят, че го обича, а той ще й каже, че е малка и глупава и всичко е било грешка.
5. А) Отблъсната, момичето ще се опита да се самонарани, а момчето ще я спаси.
Б) Момичето ще се опитва да изнудва учителя, че ще каже за тях на жена му, а той ще се опита да я убие, но момчето ще се намеси.
В) Момичето ще се опитва да изнудва учителя, че ще каже на жена му. Той ще я убие момичето, но момчето свидетелства и ще хванат учителя.
Г) Учителят ще остане без работа и семейство, момичето ще се чувства като боклук (или ще излезе с нов характер и самочувствие, че е много опасна ковра), а момчето... то просто ще е било използвано.
Д) Други комбинации с горните герои и сцени на любов, изневяра, лъжи, престъпления и прочее.
Като цяло не е зле да помислите за повече оригиналност, ако искате подобаващ зрителски интерес.
Абсолютно не е такамного добре знам че нищо няма да излезе и просто искам да го видя и не е доста по-възрастен на 28 години беше казвал, че е защо на всяка тема слагаш толкова негативизъм? Знам че всичко ще си остане в моята глава и дори да се разминем няма да го поздравя. И никой не знае, че го харесвам така, че никой няма как да ме връзоми. ходих при приятел просто да не съм сама в града, и като разбрах на къде отиват нещата спрях да ходя при него.
Последно редактирано от Stamni01 : 04-04-2019 на 11:42
И въпреки че не можеш да се върнеш назад и да си осигуриш ново начало, можеш да започнеш от днес и да си осигуриш изцяло нов край”
„Когато миналото ти
се обади, остави го да си говори. И без това няма нищо съществено за казване
И това където си писал мисля, че е от Съдби на кръстопът ако не се лъжа![]()
И въпреки че не можеш да се върнеш назад и да си осигуриш ново начало, можеш да започнеш от днес и да си осигуриш изцяло нов край”
„Когато миналото ти
се обади, остави го да си говори. И без това няма нищо съществено за казване