- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Аз съм светец в сравнение с теб.
Ох, котьо, ще те правя дива и щастлива.
Толкова ли си била слаба в училище, щом са те приели физика в университета?
Между другото имаш ли шофьорска книжка, ако да - искаш ли да пътуваме наляво-надясно из България?
Подготовката започва,униформата ми стои като излята,а пагона вече е със златен кант и две централно разположени звезди. Хубаво е да се върнеш обратно в строя![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
“Знам какво си мислиш, още преди да си го помислиш”
Е сега вече ще се скараме![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Днес се спуках от смях.![]()
някакъв си купува къща и предишния собственик му искал да плати 10000лв за гаража отделно![]()
Обаче видял,че по скица там няма сграда и извикал 10 етноса да го съборят като всичко станало за 3 часа![]()
Предишния собственик останал замислен![]()
Какво ли прави сега дриймуолкър? Може би секс с гаджето? По-късно ще се върне, за да разкаже..
ДаОт снощи се опитвам да си намеря за какво да се захвана и най-после намерих
Разсърдих се, че не иска да ме събуди в 4 сутринта да го закарам до летището, което е на почти час път от нас, ама бях изморена и ми мина бързо. Сега обаче ще ме държи по-дълго щото не ми се спи
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Чудя се какво ли прави Dagichka? Дали отвреме-навреме се сеща за galaxy29 или вече отдавна я е забравила?
Не знам защо, но се чувствам така, сякаш нещо не е на таман...
Изнерви ме до краен предел и търпението ми, дето за нея по дифолт си е на кофи, а не на чаши (от кофа, в кофа, в кофа), днес преля тотално. Рекнах и го пред всички и изооообщо не ми мигна окото кой какво ще си каже и помисли. Просто не е познала да се занимавам повече с нея. Толкова много услуги и свърших, за толкова неща си замълчах, толкова неща си преглътнах, накрая не изтърпях. Просто не изтърпях. Всеки си мисли, че съм му длъжна да мълча и да се въртя на пети, щото съм добра. Е, няма да стане. Объркала си рейса, пич. Някой друг път ще да е, сорЕ. Ебах тия двойни стандарти, бате! И двете сме в един кюп в случая, не става едната да обира овациите, другата да яде дървото и да седи мълчаливо, търпеливо и все да е добрата. Много се изнервих, чак споделих какво, общо-взето, та ми се казаха някои неща, които не очаквах. Или може би не очаквах на тоя етап. Изненадана съм ама в оня най-добрия и готин вариант, уау... Крушката си имала опашка...
Няколко кадъра от упражненията са ми се получили доста добре като за абсолютно боса, но изтрих триста пъти повече. Разбирам, че не става да хванеш фотото веднага и да станеш боК-оподобно, но се чувствам тъпа, че не става от първия път, пък последно време повече от уроци в ютуб за това ми хоби не съм гледала. В случая не знам дали похвалите са чиста проба съпорт или наистина месли, че ми се получава супер като за сефте, но може би не искам и да разбирам. Отново - поне не и на този етап. :ддд Забавлявам се супер много, де - това поне е ясно - плюс всичко, фотографията винаги ми е била безкрайно интересна, та си ходя напред-назад и снимам всичко, за да се упражнявам. Днес даже кайнда самичка успях да разбера как да правя някакви неща... Много смесени чувства - хем гордост, хем някакво такова усещане, че си малък, дребен и твърде глупав за това, дето си захванал.
Днес не успях да направя и една десета от всичко планирано, утре трябва да съм бая бърза, за да успея да огрея навсякъде. Даже нещата си за утре не подготвих, ще трябва да се справя МНОГО бързо, преди да е станало време да си показвам боК-оподобните супер силички. Може би съм малко ядосана на себе си, но... Утре ще се събера и ще се оправя с всичко.
Няма да си идва, което е както +ченценце, щото наистина точно утре е някакъв ужас за гости с преспиване, така и някакво голямо разочарование. Надявах се да си дойде и да се видим.
Требе да си лягам, но видях още интересни неща за гледане.
квак
Как не те домързя да напишеш тази помия? Виж, мен определено ме домързя да го прочета това.
Брей, то било много яко да използваш микрофончето и да диктуваш на телефона, а текстът сам да се пише..