Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Това не звучи като сериозно оправдание, особено след като става въпрос за "рутина" или с други думи нещо скучно, монотонно и до болка познато. Всеки иска и има нуждата да прави секс.
А споменавайки в изречението си и "или мъж, за протокола" явно осъзнаваш, че казаното от теб тук е толкова несериозно и неотговарящо на истината, че току-виж си помислим, че си от другия бряг.
Напротив, напълно сериозно го казвам. Не знам защо щом ти свързваш рутината с нещо скучно, значи и с другите е така. На някои хора им харесва (на мен, например).

Правиш се на нвеменяем. Даването на примери не е свързано с лично запознанство. Особено във форум, където толкова много неща може да се сетиш да кажеш без да са персонално адресирани. Може да кажеш например "Познавам една на име Гичка от кооперативния пазар, която прави яки за без пари"
В случая става дума за две конкретни категории. Не ми хрумва нищо друго като пример освен отделни личности. И то такива, които познавам. Ако не ги познавам откъде да знам какви са.

И къде поставяш границата между основни нужди и глезотии?
Написах го. Храна, облекло, сметки и образование на децата са основните нужда. Всичко останало е глезотия.
Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Явно се скъсва от...
...но просто не иска да си признае !
Да... Как се сети? Не че не се случва от време на време, но гледам да го избягвам. Но в тази тема нали обсъждахме теб. Защо започнахте да обсъждате мен?