- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Чудя се на колко водки си когато пишеш във форума?!
Аз още чакам да ми посочиш...
?
... което означава, че предният ти пост е глупост лишена от смисъл и неотговарящ на истината:
Причината е в различните причини и събития довели до двете аварии (в Чернобил и Фукушима)?!
Помисли малко!
Темата никога няма да се изчерпа докато има хора отричащи комунистическите престъпления!
Кво им е на моите подписи и аватари!? Снимки и гифове на артисти-изпълнители.
Нищо не си ми отговорил, а ми казваш да гледам някакви си аватари и подписи. Това не е отговор на въпроса ми!
От кога?! От снощи ли?!
Много пъти си се хвалил във форума с пиянските си "подвизи" и всеки го знае!
Кои числа?! Тези ли:
Не помня да съм вмятал твоят подпис и аватар или пък да съм те споменавал по някакъв начин във въпросния ми пост.
Къде се тикаш невикан и неканен?
Тебе за човек не те смятам,а ти си помисли,че съм решил да те обсъждам
Начина ти на тролене е ужасяващо глупав достоен за сещаш се какъв човек,докато не се научиш да общуваш ще си лаеш сам. Да точно така ще си лаеш в безнадеждните ти опити да ме жегнеш по някакъв начин.
Грозния
Съобщението е скрито защото Грозния е във вашия игнориращ списък.
Виж мнението
Премести потребител от Списъка с игнорирани
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.