Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
Вярата в Бог не е много по различна от вярата в летящото спагетено чудовище. Ако допускаш съществуването на Бог, това е друго. Никой в науката не вярва в струнната теория или теорията за мултивселената, а просто я допуска като възможна, след като има съответните основателни предположения за това. Претенциите за научност съчетани с вяра са просто лоша шега, защото допускането не води до морални и житейски заключения за правилен живот, а вярата винаги е съпътствана с такива. Осъзнаваш ли колко фундаментално се променя перспективата за смисъла на човешкия живот ако примерно някоя от тия теории за вселената се окажат верни? И все пак, никой учен не базира житейската си философия на вяра в тях. В такъв случай работата ти в факти е едно просто лицемерие и се простира само до там докъдето стигат фактите, а за всичко останало се опираш на чиста фантазия, което напълно обезсмисля научността в цялото нещо.

Колкото до другото, определено грешиш, поне за мен, де. С дефенди се джафкаме тук вече поне 6-7 години. Нормално е за толкова време да преминем бариерата на общуване с непознати в интернет. Но тия работи дето си ги цитирал са просто бъзици, на мен хумора ми е заядлив и с приятелите си също така се отнасям. Сега, не мога да кажа че дефендър ми е приятел, но ако се срещнем едва ли ще се бием - най-много да седнем да пием по бира. Така или иначе, да тълкуваш лични отношения между двама човека като показател за хомосексуалност, само защото са мъже, е абсурдно. Което ни връща обратно към теб, и защо изобщо би си помислил такова нещо?
Материалния свят се описва от законите на физиката, духовния от Божия закон. Не виждам защо да не може да съжителстват двете без да се смесват естествено.

Използвам метод на математическата индукция. Знам за такъв случай и от това правя предположение и за вашия. Не виждам как от