.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NOVAMIO Виж мнението
    А царете кои са били? Народът са оставили беден и гладен, затворили са се в паласи, със стени 30 метра. Това нормално?
    В началото на ХХ век, България е една от най-бързо развиващите се страни в света!
    100 години по-късно, страната е пред разпад - икономически, социален, морален и демографски!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    В началото на ХХ век, България е една от най-бързо развиващите се страни в света!
    100 години по-късно, страната е пред разпад - икономически, социален, морален и демографски!
    Да...бързо развиваща се, с немски архитекти. Толкова ли не сме кадърни или?

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Царството го унищожават фашистите като отравят Царя и вземат властта. Народа не е имал избор освен да им се противопостави.
    В Германия не е имало фашисти. И точно комунистите го отравят, достатъчно аргументи съм дал по-назад в тази тема, нацистите най-малко имат полза от неговата смърт, даже тя е против техните интереси. Да не говорим, че близо 20 години по-рано комунистите се опитват да го убият, а по-късно народният съд осъжда духа му.
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Царството е ликвидирано от комунистите начело със Сталин и Димитров!
    Цитирай Първоначално написано от NOVAMIO Виж мнението
    А царете кои са били? Народът са оставили беден и гладен, затворили са се в паласи, със стени 30 метра. Това нормално?
    Явно четеш доста различна история от истинската.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    В Германия не е имало фашисти. И точно комунистите го отравят, достатъчно аргументи съм дал по-назад в тази тема, нацистите най-малко имат полза от неговата смърт, даже тя е против техните интереси. Да не говорим, че близо 20 години по-рано комунистите се опитват да го убият, а по-късно народният съд осъжда духа му.

Явно четеш доста различна история от истинската.
    В България и Русия не е имало комунисти

И си прав имало е съд,но фашистите дето убиват Царя са убивали без съд.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

В България и Русия не е имало комунисти

В Германия е имало националсоциализъм, а в Италия - фашизъм. Да не говорим, че заблудената ти комунистическа глава си мисли, че фашизмът е капиталистичен.

И си прав имало е съд
    Мракобесен и кървав съд, където са били осъждани 16-17 годишни на години затвор заради "спомагане на съюз с Германия".

но фашистите дето убиват Царя
    Фашисти никога не са убивали Царя, убит е от комунисти. Германия има най-малка полза от неговото убийство.

са убивали без съд.
    За какво говориш? Кои са тези фашисти, които убиват Царя и убиват други без съд и присъда?
    За няколко месеца след 9 септември са убити над 30 хиляди българи без съд и присъда.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението

В Германия е имало националсоциализъм, а в Италия - фашизъм. Да не говорим, че заблудената ти комунистическа глава си мисли, че фашизмът е капиталистичен.

Мракобесен и кървав съд, където са били осъждани 16-17 годишни на години затвор заради "спомагане на съюз с Германия".

Фашисти никога не са убивали Царя, убит е от комунисти. Германия има най-малка полза от неговото убийство.

За какво говориш? Кои са тези фашисти, които убиват Царя и убиват други без съд и присъда?
    За няколко месеца след 9 септември са убити над 30 хиляди българи без съд и присъда.
    От кой комикс четеш тези неща?

"НЕ съм убила нито един човек! Всички до един бяха фашисти,убих 309 фашиста.'' Юлия Павличенко.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

От кой комикс четеш тези неща?
    Това не е аргумент. Просто показваш некомпетентността си по темата.

"НЕ съм убила нито един човек! Всички до един бяха фашисти,убих 309 фашиста.'' Юлия Павличенко.
    Умен комунист няма и съответната снайперистка не прави изключение. Вследствие на болшевишката пропаганда не се прави разлика между фашизъм и националсоциализъм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си