Цитирай Първоначално написано от Vicky N. Виж мнението
Ако искаш да се сприятелиш с останалите деца, покажи че си различна с нещо. Ако имаш пари - можеш да парадираш с това. Седни на селското кафе, с най-якия си тоалет, извади iPhone-a и разцъквай.

Здравей!
Благодаря за споделеното мнение!
Всеки човек си има различен начин за сприятеляване и "печелене" на приятели.Въпреки това, не смятам за необходимо да парадирам с материални облаги и да се правя на такава,каквато не съм.Ако децата ще ме харесат,трябва да е заради това,което съм,а не заради нещо друго.

Отделно към самата тема:
Преди много време(малко след като написах темата) реших да сляза до центъра и да се запозная с останалите.Всички се оказаха наистина страхотни-веднага щом ме видяха,дойдоха при мен и ме попитаха да играя футбол с тях(обясних им,че не съм добра,но в крайна сметка се съгласих).Още същата вечер ми изпратиха покани във фейсбук и започнахме да завръзваме приятелство.

Това,което научих от цялата тази история е,че единствено страхът от провал ни спира да действаме и поставя граници във възможностите ни.По-добре е да опитаме и да се провалим,отколкото цял живот да съжаляваме,че не сме имали смелостта.