- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За доверитео и въображението
Нещата приключиха...
От една страна ми е по-леко, тъй като тя каза край, защото на мен щеше да ми е трудно да го направя.
Просто ми каза, че не и е до връзка в момента.
Беше минало време от ситуацията с бившия й откакто не я бях обсъждал и по миналия ден пак я повдигнах за трети път, за да я питам какво ще ми каже по въпросите за които не се връзваха нещата.(Защо я повдгинах тая тема ли, заради тъпите ми филми в главата, а тя беше загърбила ситуацията и последвалите филми след нея. Глупава грешка за ТРЕТИ път).
От там се стигна до ситуация, в която аз излязох виновен, че и държа сметка дори когато не сме заедно.(Което наистина се получава така и не бях прав).
Че не и вярвам също и съм я обвинил, че ме лъже.
Не желае да се занимава с драми и филми, които сам съм ги правел и в частност не иска да се занимава с мен.
Не иска да я натоварвам с такива неща, за което я разбирам напълно.
Иска единствено да си запазим отношенията като приятели.
Пак могло да се виждаме, да си пишем, но не го усещам да е така.
Буквално от този ТРЕТИ последен разговор всичко тръгна надолу.
Вече дори не иска да се чуем за две минути по телефона, в чата не е същото както беше преди, дори не сме се виждали скоро. А иска да си запазим отношенията, как?
Наистина искам да си запазим отношенията, но винаги ще се надявам да се случи нещо повече. На този етап не може да ми обещае друго.
Явно наистина ситуацията не е била така, както изглежда. С моята ревност и параноя допринесох да се стигне до тук, че тя да каже край. И тя е виновна, но повече аз.
Ако не беше всичко това от моя страна нямаше да се отдръпне, колкото и да твърди, че това не е причината.
Ако не беше това причината нямаше от два дни да се държи така всякаш сме непознати. Буквално все едно изгуби интерес към мен изведнъж.
Писнало ми е винаги, когато почувствам нещо към някое момиче тая скапана параноя и ревност да ми прецакват връзките, затова отворих темата, да чуя мнения и съвети как да се справям с тези неща(макар, че не сте психолози), но не успявам да ги контролирам нещата. Опитвам се, но не се получава, колкото и да искам да го контролирам.
А и съветите, които ми дадохте също допринесоха за крайната картинка в съзнанието ми, не че искам да ви обвинявам. Обвинявам единствено себе си. Надявам се след време да прочета тая тема отново и да се уверя, че съм бил топкова заблуден. А не да се уверя в това, че тя е била права и да се обвинявам отново.
Последно редактирано от Mr.Killer : 07-11-2019 на 22:07
You're either loyal completely or not loyal at all.
One lie is enough to question all truths!