.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Ами след последният път, в който обсъждахме ситуацията започна да се държи по студено. На няколко пъти обсъждахме нещата през няколко дни, защото наистина имаше неща, които не се връзват, за които говорихме в миналата тема.
    Преди тая ситуация имаше интерес и от нейна страна.
    То това, ако не е обрат.
    Това не е обрат, а нещата са излезли наяве!
    Това че ти не си го осъзнал по-рано, не го прави "обрат" !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    И сега какво излиза? Жените са големи к**ви, ама ти няма коя да оправяш понеже си много морален?
    Хаха, няма коя да оправям да, но това, че съм морален дай сега да стоя на едно място и да умирам за тая.
    Абсурд!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това не е обрат, а нещата са излезли наяве!
    Това че ти не си го осъзнал по-рано, не го прави "обрат" !
    Навярно е така, явно аз съм го възприемал като обрат. Пък и нали накрая аз съм се бил променил след всичко това и съм се държал странно.(По нейни думи)
    Ама няма какво друго да стане, няма да и свалям звезди и тя да ходи да се чука наляво-надясно.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-29-2019 на 01:52

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Хаха, няма коя да оправям да, но това, че съм морален дай сега да стоя на едно място и да умирам за тая.
    Абсурд!
    Имах предвид морален като: "Оо няма да спя с тая понеже може преди малко да е спала с някой друг или пък след като спи с мен ще го направи" Нали идеята беше, че въртят по 5. В това да седнеш да умираш за накоя моралът е малко пресилен и извратен. Все пак щом ти го каза ме навежда на мисълта, че сажаляваш и се самообвиняваш. И пускайки темата си личи, че търсиш вина в себе си и в твоята ревност... Начи ако си приел, че тя е мастия защо ти е да правиш това. И някъде наоколо се прокрадва мисълта ти: "Можеше да си трая, да не бъда ревнив и тя да ми пуска от време на време " Сега това вече не съществува като вариант и малко те е яд. Пишеш тук за да получиш подкрепа и за да не те е яд. И си прав, понеже заради съветите от тук си остана без пусенце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си