.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Клубове за книги...
    Кукло, ти в клуб за книги ли се запозна с твоя мъж?
    Всъщност мъжът ми е основател на такъв клуб...та какво се опитваш да намекнеш?

И след като ще говорим от личен опит, авторе, намери си работа която ти позволява да общуваш с хора от различни сфери и току виж си се запознал с някой. Ако съумееш да не си натегач и да не изглеждаш desperate за връзка ще ти е от полза
    Последно редактирано от HollyGolightly : 07-29-2019 на 02:14
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Сега ми се струва, че бягаш от конкретните въпроси на Грозния като използваш чистата случайност на съвпадението като удобен факт. Нека тогава перефразираме въпроса и добавим конкретни отговори за улеснение, така че да получим точното уравнение вместо да ни шикалкавиш тук и да ни взимаш за мезе. И така: Мъжът ти те свали, когато ти разбра, че той:

А) Чете много книги и е почетен основател и председател на местния клуб "Читанка", което за теб е било изключително интересно.

Б) Има парите и престижа да разполага с тон свободно време, в което да основава чак и клубове и покрай него ти като една хитра мома би могла еветнаулно да се реализираш много по-добре ползвайки тези негови възможности от колкото покрай някой, който да те впечатли с класически чар, но без парите и възможностите на твоя почетен книжар.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-29-2019 на 07:58

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Нищо не намеквам, а зададох съвсем конкретен въпрос !

Намеците съществуват само в твоята фантазия, което е красноречиво само по себе си - "Търсиш теле под вола." и "Гузен, негонен бяга!" .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си