.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    А дали не сте случайно от малцинствата? Не питам, за да се заяждам, но е от значение, а всичко от твоя разказ ме води към мисълта за това: начинът, по който говориш, правописните ти грешки, заглавието ти като на турския сапунен сериал "Забранена любов" както и описаните от теб традиции като това как смяташ да поискаш ръката на твоята много по-малка от теб възлюбена от баща й преди братът на гаджето на сестра й, който ти прави интриги заедно с брат си, да го направи първи. Не съм сигурен, че мога да те посъветвам какво точно е най-добре да направиш в този сапунен малцинствено етничен романс, но предполагам, че може да избягате някъде заедно като Ромео и Жулиета и стига никой да не ви разкрие къде сте отишили всичко ще бъде наред. Но до колкото знам за културата и обичаите на малцинствата в страната ни, понякога сред техните представители има и такива с много строги традиции и трябва да побързаш преди да са я продали на някой преди теб, че тогава става страшно и дори след традиционното гостуване в предаването на Мартин Карбовски, което ще последва за вас, защото той особено много си пада по такива малцинствени теми, няма да ви оправи проблема...
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-01-2019 на 11:18

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си