- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свалки в бара
Определено не си схванал смисъла на това което написах. Опитай пак!
Нека ти поясня. Парите има кой да ти ги вземе винаги,но има неща които за да ти ги вземат сам трябва да ги дадеш.
Все ми е тая кой колко пари има. Винаги мога да видя сметката на всеки и да му покажа кой съм!
Че даже после мога да направя така,че да не ме хванат жив.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма нужда да викаш с удивителни като дружинен ръководител и да се караш на другите, че не разбират нещата, които пишеш. Причината да е така е в това, че пишеш глупости.
Разибра се, че има кой да ти вземе парите! Такива като другарят Харитов! Освен, че ще ти вземат всичко, ще те изпратят или в трудов лагер, или на онзи свят.
Така е! От комунист власт и пари не можеш да вземеш освен, ако той сам не ти ги даде!
Така е! Комунягите много обичате да "видите сметката" на някого, за да покажете кои и какви сте!
Така е! Комунистът безбожник няма съвест! Него не го интересува живота на другите, нагъл е и с протекциите на своите съмишленици (такива като него по съвест и дела) няма как да го хванат докато е жив! Те се пазят взаимно!
Последно редактирано от TrollFactory : 08-20-2019 на 10:01
Повечето хора работят за доста под 1000 лв на месец чисто!
Две таксита = поне 30 лв.
Цигари = 5-10 лв.
Ресторант за двама = поне 40-50 лв.
Вход за дискотека = 10-20 лв. (за двама).
Консумация = 5-10 лв ако минеш по-тънко.
Черпене на момиче = поне 10 лв.
30+10+50+20+10+10 = 130 лв мимимум (за една вечер)!
Това е около 1/4 от заплатата на повечето нормални хора!
А и още нещо - "таксито" в схемата означава, че нямаш кола!Жените направо се изтрепват да ходят с мъже без коли
!
Преди време беше казал, че пушиш - ако живееш със 6 лв и 50 ст на ден, ще излезе че си само на цигари (или погачите от кръщенета и опела)!
Каква смелост само, от форумната интернет нинджа (мишка)!
Това означава или да се самоубиеш като терорист-камикадзе или полицията да те застреля при преследване ако извадиш оръжие - това не те прави герой!
Не съм съгласен. Това, че имаш пари - не означава, че трябва да ги харчиш за ненужни глупости. Комплексарско е да парадираш с финансовите си възможности. Скромният начин на живот не е непременно равносилен на мизерия. Не всички хора са подвластни на някакви изкривени и изкуствено наложени материалистически идеали. А това, че не познаваш определен тип хора, не означава, че те не съществуват.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За пореден път показваш, че си върл сталинист!
Съжалявам, но няма как да задоволя твоите копнежи другарю, защото просто не ми идват от вътре така както е при теб. Не копнея за такава модерна прогресивна любов каквато очевидно се вихри в твоите фантазии.
![]()