.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от wickeduser Виж мнението
    Аз си бачкам за стабилна заплата пич, как пък разбра че съм без пари. Аз от 4 години си живея сам. И всичко което имам съм си го купил сам. Освен това като умреш, нека тоя който вземе всичко да е синът/дъщеря ти. Както казах без пари си никой.

Определено не си схванал смисъла на това което написах. Опитай пак!

Нека ти поясня. Парите има кой да ти ги вземе винаги,но има неща които за да ти ги вземат сам трябва да ги дадеш.

Все ми е тая кой колко пари има. Винаги мога да видя сметката на всеки и да му покажа кой съм!

Че даже после мога да направя така,че да не ме хванат жив.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Определено не си схванал смисъла на това което написах. Опитай пак!
    Няма нужда да викаш с удивителни като дружинен ръководител и да се караш на другите, че не разбират нещата, които пишеш. Причината да е така е в това, че пишеш глупости.

Нека ти поясня. Парите има кой да ти ги вземе винаги
    Разибра се, че има кой да ти вземе парите! Такива като другарят Харитов! Освен, че ще ти вземат всичко, ще те изпратят или в трудов лагер, или на онзи свят.

,но има неща които за да ти ги вземат сам трябва да ги дадеш.
    Така е! От комунист власт и пари не можеш да вземеш освен, ако той сам не ти ги даде!

Все ми е тая кой колко пари има. Винаги мога да видя сметката на всеки и да му покажа кой съм!
    Така е! Комунягите много обичате да "видите сметката" на някого, за да покажете кои и какви сте!

Така е! Комунистът безбожник няма съвест! Него не го интересува живота на другите, нагъл е и с протекциите на своите съмишленици (такива като него по съвест и дела) няма как да го хванат докато е жив! Те се пазят взаимно!
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-20-2019 на 10:01

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Е то това няква нереална заплата ли трябва да е
    Повечето хора работят за доста под 1000 лв на месец чисто!
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Сметни две таксита, цигари, ресторант, вход за дискотека, консумация и най-вероятно да почерпиш някое момиче.
    Две таксита = поне 30 лв.
    Цигари = 5-10 лв.
    Ресторант за двама = поне 40-50 лв.
    Вход за дискотека = 10-20 лв. (за двама).
    Консумация = 5-10 лв ако минеш по-тънко.
    Черпене на момиче = поне 10 лв.
    30+10+50+20+10+10 = 130 лв мимимум (за една вечер)!
    Това е около 1/4 от заплатата на повечето нормални хора!

А и още нещо - "таксито" в схемата означава, че нямаш кола! Жените направо се изтрепват да ходят с мъже без коли !
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Kaзах, това са ежедневни разходи за храна и такива неща. Не включваме тук битови сметки, дрехи и т.н.
    Преди време беше казал, че пушиш - ако живееш със 6 лв и 50 ст на ден, ще излезе че си само на цигари (или погачите от кръщенета и опела )!
    Каква смелост само, от форумната интернет нинджа (мишка) !
    Това означава или да се самоубиеш като терорист-камикадзе или полицията да те застреля при преследване ако извадиш оръжие - това не те прави герой !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Това е оксиморон. Няма как да имаш много пари и да живееш скромно, освен ако нямаш някакъв неизкореним скъпернически синдром придобит в следствие на бедна младост преди да забогатееш. Аз богати скромни хора не познавам. За никой богат човек, дори и забогатяването му да не е било негова основна цел, скромният начин живот (мизерията) не е нещо, към което би искал да се върне.
    Не съм съгласен. Това, че имаш пари - не означава, че трябва да ги харчиш за ненужни глупости. Комплексарско е да парадираш с финансовите си възможности. Скромният начин на живот не е непременно равносилен на мизерия. Не всички хора са подвластни на някакви изкривени и изкуствено наложени материалистически идеали. А това, че не познаваш определен тип хора, не означава, че те не съществуват.

Град
    системата дегоба
    Няма нужда да викаш с удивителни като дружинен ръководител и да се караш на другите, че не разбират нещата, които пишеш. Причината да е така е в това, че пишеш глупости.

Разибра се, че има кой да ти вземе парите! Такива като другарят Харитов! Освен, че ще ти вземат всичко, ще те изпратят или в трудов лагер, или на онзи свят.

Така е! От комунист власт и пари не можеш да вземеш освен, ако той сам не ти ги даде!

Така е! Комунягите много обичате да "видите сметката" на някого, за да покажете кои и какви сте!

Така е! Комунистът безбожник няма съвест! Него не го интересува живота на другите, нагъл е и с протекциите на своите съмишленици (такива като него по съвест и дела) няма как да го хванат докато е жив! Те се пазят взаимно!
    ''Щом нашите врагове ни псуват,значи си вършим работата добре''
    Сталин

Напоследък доста ме споменаваш,даже не ти излизам от устата. А в този раздел този израз може да е двузначен.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    ''Щом нашите врагове ни псуват,значи си вършим работата добре''
    Сталин
    За пореден път показваш, че си върл сталинист!

Напоследък доста ме споменаваш,даже не ти излизам от устата. А в този раздел този израз може да е двузначен.
    Съжалявам, но няма как да задоволя твоите копнежи другарю, защото просто не ми идват от вътре така както е при теб. Не копнея за такава модерна прогресивна любов каквато очевидно се вихри в твоите фантазии.

Град
    системата дегоба
    За пореден път показваш, че си върл сталинист!

Съжалявам, но няма как да задоволя твоите копнежи другарю, защото просто не ми идват от вътре така както е при теб. Не копнея за такава модерна прогресивна любов каквато очевидно се вихри в твоите фантазии.
    Ще дам воля на фантазиите ти. Като те гледам вече и сам не си даваш достатъчно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си