Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Или си го има в теб да си "алфа" и да си с класически желана визия, или не и тогава трябва да наблегнеш към придобиването на други неща като власт, пари и чувство за хумор като разбира се не бива да разчиташ само на последното въобразявайки си, че може да пренебрегнеш първите две...
Фак ит човек, няма нужда да споря с теб.

Ако беше стигнал до съдържанието към което насочвам, щеше да разбереш, че Pick up е фокусирано върху резултата (това да спиш с жената), а RSD към човека който го практикува и имплементирането на привлекателни черти и навици.

Ако беше стигнал до съдържанието към което насочвам, щеше да разбереш, че не е вярно че някои мъже никога не могат да станат "чукачи", а други са призвани от Господ (хаха)

Ако беше стигнал до съдържанието към което насочвам, щеше да разбереш, че такова нещо като като успех без усилие няма, даже и с жените и с другите хора също така.

Ако беше стигнал до съдържанието към което насочвам, щеше да разбереш, че самите ментори не насочват към още лекции, а към практика.

Ако беше стигнал до съдържанието към което насочвам, щеше да разбереш, че не се проповядва подобряване на фитнес тялото или прическата.

Ако беше стигнал до съдържанието към което насочвам, щеше да разбереш, че парите сами по себе си не те правят привлекателн (супер голям мит който важи за gold diggers само и единствено), нито властта, нито друго подобно нещо.

Подобно менторство съществува само в западна Европа и САЩ, така че няма дори изглед за лична ублага за мен тук, на Балканите. Тези ментори предлагат програми за личностно израстване, да но никъде не споменавам някой да се запише и да дава пари за това. Аз разчитам, и препращам читателите, само към безплатните им клипове в Youtube, които са по добри от всички останали. Да, те са инфлуенсъри, но ме съмнява ти в частост да имаш по-добър път от техния.

На самия край, ще обоснова труда си тук с това че имах ден свободен от работата на която ходя. Вярвам и съм убеден, че когато изпитам добро, трябва да позволя и на други хора да стигнат до него.

Повече няма да ти отговарям Бойко.