.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Ще ми бъде интересно да прочета адекватни мнения по темата, ако представлява интерес за някого. Неадекватни включвания нито ми се занимава, нито имам време да изчитам.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от mycel Виж мнението
    Ще ми бъде интересно да прочета адекватни мнения по темата, ако представлява интерес за някого. Неадекватни включвания нито ми се занимава, нито имам време да изчитам.
    Какво неадекватно има в това, че те питах с какво темата лично те интересува и как така си се сетил след 5 години мълчание и пауза на посещенията ти тук да я публикуваш точно сега и точно тук??
    Не ми отговори изобщо по същество на тези въпроси и съвсем умишлено премълча мотивите си, което още повече ме мотивира да смятам, че си фейк. Какъв е смисълът да пуснеш тема и да дезертираш от въпросите, които ти се задават? Така дискусия не може да се получи, нито пък ще му е интересно на някого да се хаби да ти попълва "лексикона за мъже" докато ти самата (нали уж се представяш за жена) дори не искаш да провокираш с някакво мнение? Струпването на много рандом въпроси в един топик и бягството на автора в сянка не е формула за раздвижване на форума...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си