Първоначално написано от
TrollFactory
Е да, по принцип не би било нормално да коментирате от този профил, че ме познавате през профил, който вече разобличихме, че пишете от профил, който не влизал от години тук, но сега ей така изведнъж възкръсна досущ като труп на операционната маса на д-р Франкенщайн (както Грозния се изрази в недневника), за да пише в раздел, който от отдавна е извън движение и целта му е да пусне за някаква стръв псевдо пълнолетническа тема (по името на раздела), която да предполага философска дискусия за пораснали тийнеджъри (каквито впрочем няма тук тъй като основно подвизаващите се са доста попрехвърлили юношеските години).
Коментирах по темата, за да разбера намеренията ти, но ти очевидно упорито отказваш да разкажеш дори съвсем малко предистория с умел политически похват да се измъкнеш от неудобния въпрос отдалечавайки се от него с аргумента, че никой не би желал да прочете чарашф, въпреки че единственият заинтересувал се засега от темата съм аз, който съвсем учтиво пожелах точно това и въпреки това ти отказа. Това изцяло обезсмисля всякаква по-нататъшна дискусия, защото е развносилно на това да си говоря сам каквото явно за съжаления правя в момента, тъй като ти не разсея съмненията, че си от екипа, а напротив, на 90% ги затвърди.
И все още очаквам вместо да повтаряш клишета, с които се опитах да те провокирам към дискусия, да разбера теб като автор на темата, какво лично те е накарало да я отвориш. Пък, ако ще и да си от екипа на форума, все пак може и някаква предистория да има в самата тема. Стига да прочета нещо достатъчно конкретно от тук насетне ще си дам труда да пиша. Ако не, тогава лек ви ден и успех в професионалните ви задължения!