.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Въпрос?

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Защото се отплеснах и забравих..

Все още ли искаш отговор?

'Класическите' потребители са отдавна неактивни, те никога няма да се върнат, така че ползвай каквото имаш на разположение..
    Както преди години написа една потребителка тук: "всички се връщат". Ето за пример - бях отписал per-dead, пък тя се върна да драсне два-три реда, колкото да покаже, че още мърда. В интерес на истината преди няколко месеца бях решил, че ти си тя. :Д Че тя от неактивност си е забравила паролата и си е регнала нов профил в твое лице. Според мен имате сходство, може би в емо-стила.
    Друга потребителка, с която може би ще имате сходство е едно lunacy - по-последна, стара информация - тя бореше китайския език в СУ.

И да - интересувам се от отговорите, които така и не получих. Все пак трябва да знам как изглеждат наглежданите пилци.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ghostuser001 Виж мнението
    Както преди години написа една потребителка тук: "всички се връщат". Ето за пример - бях отписал per-dead, пък тя се върна да драсне два-три реда, колкото да покаже, че още мърда. В интерес на истината преди няколко месеца бях решил, че ти си тя. :Д Че тя от неактивност си е забравила паролата и си е регнала нов профил в твое лице. Според мен имате сходство, може би в емо-стила.
    Друга потребителка, с която може би ще имате сходство е едно lunacy - по-последна, стара информация - тя бореше китайския език в СУ.

И да - интересувам се от отговорите, които така и не получих. Все пак трябва да знам как изглеждат наглежданите пилци.
    Така е per-dead ме радва попринцип, само дето с нея сме метъли не емота (има голяма разлика). С нея имаме различен начин на писане и говорене, ако бях нея този мой акаунт в момента щеше да се брои за fake, а както казах - fakeове нямам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си