- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я поканя на среща
okey Sunshine,
Да разбирам,че под твоите виждания си ималa контакт с някакъв навлек който постоянно ти е спамил и постоянно ти се натягал окей, ти си била мила и не си искала да го отрежеш, разбирам те. Не ти е допаднал или пък просто ти е антипатичен даден човек. хууу разбирам.
Аз обаче не се смятам за навлек и как по-точно да я оставя? по-някакъв начин да съм и навредил? първо с това момиче започнах да се засичам напълно случайно по града( в малко градче живеем) по-край работата ми, по-край някое кафе... , реших,че може би ще ми е по-лесно от гледна точна на това,че съм по-притеснителен да и пратя покана, не я прие окей, Писах и точно два пъти: Здравей и втория път е Как сме? не ми отговори. Повече нито съм спамил нито съм пращал по 100 пъти поканата отново. Прецених, точно като теб,че просто е учтива какъвто съм и аз същия и реших,че няма какво повече да досаждам.
Второ понякога човек има ей такива проблясъци и сигнали от съдбата и трябва да се доверяваш на тях и да опиташ въпреки,че може да изглежда учтивост може и да не е.., за жалост аз не винаги го правя и доста,често греша.
....Видях я отново на следващия ден,случайност или не ми стана едно хем драго хем тъпо и си казах: всеки пък заради липса на кураж не ти се получават нещата.
Дори и да е както казваш ти, какво ми пречи да опитам - при мен реално проблема е с притеснителността, но винаги не можем да гледаме с негативна гледна точка за това си казвам давай мисли как да я заговориш и да я поканиш за кафе, ако те отреже отрежете.. пробвал си.. обаче дойде ли момента и бум..
Тук ти обаче ти не знам да ли предубедена,че съм поредния нахалник или просто защото си попаднала на такъв, започна да се изразяваш леко казано превъзбудено и вулгарно...
За кое трябва да прояви търпение? набези кое наричаш набез? ? ? ,че съм и писал 2 пъти ? чак за да заслужа шамар... wow
Последно редактирано от Gre33en : 09-25-2019 на 00:57
покана - неприета;
писал си ѝ веднъж - игнор;
^тук си станал навлек^
писал си ѝ втори път - игнор.
^а тва направо не е за коментар^
честно, никаква идея как да я оставиш. може да ѝ пишеш още 5-6 пъти, ей така, да видиш на кой ще те блокира.
пък и както я описваш, не ми се струва да се впечатлява от "здрасти" и "как е?" по фейса. по-скоро с тези реплики си вкарваш авто-голове. съвет кво да правиш в тази ситуация: намери за какво да си говориш с нея на работа. страшно грозно е да занимаваш някого по фейса/уърк имейла/уърк чата/вайбъра и т.н., с когото до сега не си имал някакви нормални разговори с него преди това. дет се вика - сложи някаква основа. дай ѝ шанс да види причина да ти приеме поканата. иначе ѝ е до болка ясно за кво иде реч.
вредиш на впечатлението ѝ за теб.
ти вече си опитал. първото впечатление не се променя.
не те съветвам да си правиш някакви pep talks срещу огледалото в банята, след което да ѝ изскочиш от нищото и да кажеш с най-романтичния глас "искаш ли те водим на кафенце?". защо да не го правиш? ето няколко неща, които ще си помисли тя (според мен), съдейки по описаната ситуация:
- този от къде се взе бе?
- господи, май е онзи дето ми прати покана във фейса и ми писа два пъти
- аз не му ли набих игнора?
- лелее, тва се казва отчаяние.
- ама от къде на къде? два пъти сме си казали здрасти из офиса. този кво го накара да си мисли, че ще изляза с него?
- и кво ще правим? ще опитваме 1 час (в най-лошия случай) да си избягваме погледите из витаещото неловко мълчание, щото всеки знае каква е целта на отсрещния?
ние не искаме да си помисли такива неща и за това трябва първо да загреем фурната, след това да пъхаме тавата, защото искаме да си каже:
- че защо не? готино човече изглежда, имаме за какво да си говорим.
но за съжаление в твоя случай е малко късничко, както казахме - първото впечатление не се променя и ще е малко трудно да ѝ създадем второ.
Нахалници и навлеци колкото (не)искам всеки ден. Вулгарният ми изказ не идва от това, а от сърцето (чувала съм, че се свиквало).
Една бележка: ти не си нахалник, а навлек в случая. Има известна разлика.
Да те изчака сам да разбереш какво се опитва да ти каже с игнора, който ти набива (липсата на отговор, също е отговор), надявайки се това да не продължи дълго.
а ти кое би нарекъл "набез"? (шегуваш ли се????)
общо взето, всеки твой опит за контакт в личен план с това момиче, с което сте на здравей-здрасти, е набез. щото ѝ е ясно какво искаш от нея (защото сте на здравей-здрасти).
ако случайно се окаже, че това ѝ е начина за справяне с нахалници и навлеци, да не речеш, че не съм те предупредила.
Whew. Така. Обобщение:
- ти май се опитваш да се самоубедиш, че проблемът е в притеснителността ти, не в това, че момичето не се интересува от теб, убеждавайки нас в това.
- ако един човек те харесва, ще ти позволи да го разбереш.
а когато имаш нещастието интересът да е едностранен, няма как да промениш това.