Да разбирам,че под твоите виждания си ималa контакт с някакъв навлек който постоянно ти е спамил и постоянно ти се натягал окей, ти си била мила и не си искала да го отрежеш, разбирам те. Не ти е допаднал или пък просто ти е антипатичен даден човек. хууу разбирам.
Аз обаче не се смятам за навлек и как по-точно да я оставя? по-някакъв начин да съм и навредил? първо с това момиче започнах да се засичам напълно случайно по града( в малко градче живеем) по-край работата ми, по-край някое кафе... , реших,че може би ще ми е по-лесно от гледна точна на това,че съм по-притеснителен да и пратя покана, не я прие окей, Писах и точно два пъти: Здравей и втория път е Как сме? не ми отговори. Повече нито съм спамил нито съм пращал по 100 пъти поканата отново. Прецених, точно като теб,че просто е учтива какъвто съм и аз същия и реших,че няма какво повече да досаждам.
Второ понякога човек има ей такива проблясъци и сигнали от съдбата и трябва да се доверяваш на тях и да опиташ въпреки,че може да изглежда учтивост може и да не е.., за жалост аз не винаги го правя и доста,често греша.
....Видях я отново на следващия ден,случайност или не ми стана едно хем драго хем тъпо и си казах: всеки пък заради липса на кураж не ти се получават нещата.
Дори и да е както казваш ти, какво ми пречи да опитам - при мен реално проблема е с притеснителността, но винаги не можем да гледаме с негативна гледна точка за това си казвам давай мисли как да я заговориш и да я поканиш за кафе, ако те отреже отрежете.. пробвал си.. обаче дойде ли момента и бум..
Тук ти обаче ти не знам да ли предубедена,че съм поредния нахалник или просто защото си попаднала на такъв, започна да се изразяваш леко казано превъзбудено и вулгарно...
За кое трябва да прояви търпение? набези кое наричаш набез? ? ? ,че съм и писал 2 пъти ? чак за да заслужа шамар... wow
Последно редактирано от Gre33en : 09-25-2019 на 00:57