- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Всеки ден минавам покрай Институт Конфуций и Центъра за източни езици и култури, та се сетих за лунацито.. Какво ли прави тя сега? Дали храни уличните котки около нея? Дали научи китайския?
Ного е труден животът на възрастния. Ного са трудни любовните взаимооттношения. Нз каква стратегия да използвам. Прекалено съм емоционална и първична. Няма да запазя сърцето си така. Колко са се опарили? Натам вървя, знам, и все пак защо не го предотвратя? Защото няма да мога да изляза от това положение. Пфу. Обичам само мама. Животът е скапан. Всички сме егоселфсъкери. По-добре да ме нямаше.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Преди малко, по късната емисия новини, излъчиха репортаж от Америка, където направили класация коя е най-дебелата мечка. Показаха я - една такава огромна и пухкава. Казаха, че се казва Холи нещо си.
https://earther.gizmodo.com/bow-down...019-1838907823
Последно редактирано от ghostuser001 : 10-10-2019 на 21:15
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
нали знаеш какво става когато акулата не обикаля около жертвата,а го излапа набързо? яде го с лайн...та
https://gospodari.com/%D0%BD%D0%B5%D...ideo34325.html
иначе това ме уби от смях
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ поддържаш ли контакт още с divergent?
Тук вече всички сме нечии фейкове.
Оригиналите си заминаха - няма ги вече.![]()
Кой друг, освен мен, обожава да яде кестени?
Визирам ония за ядене, а не дивите конски кестени.
Една седмица съм самичка с момчетата тук. Минали са само 24 часа и те вече се опитват да ме убият от любов. Единия ми разби носа, докато ми се радваше, другият ми направи подсечка и паднах, а после нагло започна да ми ближе муцуната с поглед "абе, швфке, ти щом си паднала, дали мога да те цункам, а?!"... :дд Днес единия пак скочи и ми доразби носа след брат си, да не би да е останала някоя здрава кост на муцуната ми. Голяма са любов ама от нея почва да боли, ебаси...
Започва да ми минава разочарованието от онази вечер - явно вече свиквам да получавам ножове в гърба от всевъзможни посоки. Концентрирана съм във камерата и в грима, в семейството, приятелите, кучовците и нещата, които са хубави.
Ноктите ми са яки. Имам идея за хелуински неща, които да пусна по фб. Няма да е утре, но тези дни.
Имам няколко варианта - вино, уиски, бира или ром. Ще се намисли, първо трябва да се облела и изсуша от банята. За днес ми стига.
квак