.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Защото става дума за едно суеверие.

Правителството, както обръща внимание Ларкън Роуз, не съществува. Положението е подобно на това с юридичските лица - те също не съществуват, нямат персонификация.

Правителството обаче е "по-несъществуващо" от юридическите лица и разликата е, че юридическите лица имат точно толкова права, колкото има всеки негов реално съществуващ член. Докато правителството (едно несъществуващо нещо) има ПОВЕЧЕ права от реалносъществуващите си членове, което е логически абсурд.

Едно единствено нещо е от същия вид явления като правителството и това е Бог и религията - политиците играят същата роля, която играят свещениците на една стандартна религия, а правителството играе ролята на същия образ или концепция, какъвто е Бог.

С други думи - в цялата тази работа става дума за СУЕВЕРИЯ и РЕЛИГИОЗНО ВЯРВАНЕ, на фона на нищо действително.

Последствията обаче са действителни, защото са силово налагани от полицията и полицаите - точно както инквизицията създава последствия от недействителни и несъществуващи причини.

Дори всички правителствени сгради са ХРАМОВЕ, както е очевидно, запазвайки традиционната религиозно храмова архитектура навсякъде по света.

Пример:

Миналата година колегите ми се събраха на освещаване на обекта, защото се случиха прекалено много смъртни случаи в историята му.

Аз като видях, че за молебена за здраве трябва да редим софра с храна и покривка насред обекта, че трябва да се подредим в редица, и че трябва да слушаме как попа пред нас ни опява и после ни пръска с китката си... казах, че ще си го спестя и да продължават без мене.
    Попа си свърши нещата и влезе в оперативната дежурна стая. Казах му "Само недей да пръскаш по техниката", на което той ми отвърна, "Не бой се, нищо ням да й стане на техниката", и опръска всичко, без мен, защото бях отказал. Може би си мислеше, че изповядвам друга религия или нещо и внимаваше да не ми наруши претенцията.

Резултатът от всичко това беше, че за последната година половината от колегите бяха в болнични всеки по три месеца заради хирургични операции, един беше хоспитализиран заради белодробни проблеми, а трети отсъства постоянно заради влошено онкологично заболяване на жена му. Аз продължавам да съм единствения, чието здраве не се е влошавало по запомнящ се начин.

(Е, вярно е, че светената вода, която запазиха в шишенце, я сложиха зад кафе-машината и отговорника се страхуваше някой да не си направи кафе с нея. Тя по едно време изчезна и сега никой не знае къде е, а пък аз съм единственият там, който не пие кафе. Но независимо дали съм избегнал благословия или съм избегнал наказание или и двете, в крайна сметка дали това, че не се замесих в нищо, не ми запази спокойствието и не предотврати загубата на времето ми?)

С гласуването е същото.

Ако искате - гласувайте. Но недейте да затормозявате съзнанията си със суеверието, че това води до някакви последствия. Гласенето на така наречените "тъмни стаички" с така наречените "урни" (отново религиозна терминология) и целия ритуал по пъхането на листчета, няма никакво отношение към това кого ще боготвори населението утре.

Цялата тази логика води до простото заключение, че сатанизмът и държавността са обвързани. Това е устойчиво историческо усещане. Винаги правителството и държавната власт е била в директна конкуренция с Бог и божествените въпроси на духа.

Единственият истински смисъл от организираната религия е, че приписвайки си представителството на Бог, тя е фалшив Негов образ, който уж действа от Негово име, и ВИНАГИ поддържа и си партнира с правителството и държавността, за да може отдадените на Бог да не клатят държавата.

Ако човек се опитва да се приближи към Бог, то той би трябвало да отхвърли всички форми на правителство, защото може да има само едно такова - правителството на Духа.
    Последно редактирано от hecu2 : 10-25-2019 на 11:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си