.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Тоест според теб е възможно 5G предавателите да бъдат използвани за предаване на информация директно към мозъка на човека и евентуалното манипулиране на хората. Да не ти пука, винаги можем да си направим шапчици от станиол

Според мен? В началото на темата казах, че ще говоря с факти, не знам какво трябва да значи "според мен"...

Първата успешна не-засекретявана трансмисия на човешкия глас директно в черепа на друг човек е изпълнена от д-р Джоузеф К. Шарп (Joseph C. Sharp), докато е психолог-изследовател във военния изследователски институт "Уолтър Рийд" (Walter Reed Army Institute of Research) през 1974г. Гласът на хипнотизатор е бил трансформиран в "тих звук" или методът на разбъркване на Смирнов, използван през Войната в залива. Възможно е да се хипнотизира целта, без целта да го осъзнава, и от разстояние, без да се оставят следи и доказателства.

Как се прави:

Два звукови сигнала се вкарват подават към честотен модулатор - единият е монотон близо до високия праг на чуваемостта, около 15 000 херца, другият е гласът на хипнотизатора, който варира примерно между 300 и 4000 херца.

Ролята на честотния модулатор е да смеси двата сигнала, за да се получи монотон, в който е вкаран и гласът на хипнотизатора.

Честотният модулатор праща смесения сигнал към трансмитера, чиято роля е да излъчва насочени отделни микровълнови пулсове. Таймингът на всеки отделен микровълнов пулс трябва да съвпада с мястото, на което всеки наклон (спад) от вълната на монотона пресича средната линия.

Мозъкът преобразува веригата микровълнови импулси обратно в нечуваем глас. Според твърденията на документите не съществува съзнателна защита срещу тази хипноза.

Всичко това е проверима информация:

Статия за РАБОТЕЩИ контра-мерки срещу такова излъчване (защото шапчиците от станиол не вършат работа): https://www.transformation.dk/www.ra...t/v2succes.htm
    Споменати са полезни документи и патенти, както и допълнителни бележки върху технологията и оригиналния метод на Шарп. (патент US 6470214)

Ефект на чуваемост на микровълните - информативна страница в простата всеизвестна уикипедия.

Документи, описващи дистанционен контрол над ума, чрез използване на мобилната телефонна мрежа, бяха изпуснати в цивилния обществен сектор вероятно по погрешка от Вашингтонския фюжън център. Човекът, който е направил допитването и получил документите за дистанционния майндконтрол чрез мобилно-телефонната инфраструктура пише статия за инцидента тук (показва и документите): https://www.muckrock.com/news/archiv...ion-center-em/

"Фюжън център" е център, в който се събира разузнавателна информация, анализи и се извършва логистика на информация. Това е държавно учреждение, управлява се от Вътрешната сигурност на САЩ (DHS). Тези центрове са проектирани с идеята да осигуряват и разпращат информация между държавните агенции, основно ФБР, DHS, Министерство на правосъдието в САЩ и полицията.

Не виждам каква лично мнение мога да имам, предвид всичката тази официална и документална информация. Освен ако не съм идиот, разбира се, тогава може би бих имал каквото и да е лично мнение.
    Последно редактирано от hecu2 : 11-06-2019 на 19:33

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Според мен? В началото на темата казах, че ще говоря с факти, не знам какво трябва да значи "според мен"...

Първата успешна не-засекретявана трансмисия на човешкия глас директно в черепа на друг човек е изпълнена от д-р Джоузеф К. Шарп (Joseph C. Sharp), докато е психолог-изследовател във военния изследователски институт "Уолтър Рийд" (Walter Reed Army Institute of Research) през 1974г. Гласът на хипнотизатор е бил трансформиран в "тих звук" или методът на разбъркване на Смирнов, използван през Войната в залива. Възможно е да се хипнотизира целта, без целта да го осъзнава, и от разстояние, без да се оставят следи и доказателства.

Как се прави:

Два звукови сигнала се вкарват подават към честотен модулатор - единият е монотон близо до високия праг на чуваемостта, около 15 000 херца, другият е гласът на хипнотизатора, който варира примерно между 300 и 4000 херца.

Ролята на честотния модулатор е да смеси двата сигнала, за да се получи монотон, в който е вкаран и гласът на хипнотизатора.

Честотният модулатор праща смесения сигнал към трансмитера, чиято роля е да излъчва насочени отделни микровълнови пулсове. Таймингът на всеки отделен микровълнов пулс трябва да съвпада с мястото, на което всеки наклон (спад) от вълната на монотона пресича средната линия.

Мозъкът преобразува веригата микровълнови импулси обратно в нечуваем глас. Според твърденията на документите не съществува съзнателна защита срещу тази хипноза.

Статия за РАБОТЕЩИ контра-мерки срещу такова излъчване (защото шапчиците от станиол не вършат работа): https://www.transformation.dk/www.ra...t/v2succes.htm
    Споменати са полезни документи и патенти, както и допълнителни бележки върху технологията и оригиналния метод на Шарп. (патент US 6470214)

Ефект на чуваемост на микровълните - информативна страница в простата всеизвестна уикипедия.

Документи, описващи дистанционен контрол над ума, чрез използване на мобилната телефонна мрежа, бяха изпуснати в цивилния обществен сектор вероятно по погрешка от Вашингтонския фюжън център. Човекът, който е направил допитването и получил документите за дистанционния майндконтрол чрез мобилно-телефонната инфраструктура пише статия за инцидента тук (показва и документите): https://www.muckrock.com/news/archiv...ion-center-em/

"Фюжън център" е център, в който се събира разузнавателна информация, анализи и се извършва логистика на информация. Това е държавно учреждение, управлява се от Вътрешната сигурност на САЩ (DHS). Тези центрове са проектирани с идеята да осигуряват и разпращат информация между държавните агенции, основно ФБР, DHS, Министерство на правосъдието в САЩ и полицията.

Не виждам каква лично мнение мога да имам, предвид всичката тази официална и документална информация. Освен ако не съм идиот, разбира се, тогава може би бих имал каквото и да е лично мнение.
    Не знам кой е сценариста ама излез от филма!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Не знам кой е сценариста ама излез от филма!
    Що ве, haritov? Не те кефи, че си наивен? Или просто лакомийката за комерс прекалено те блазни?

Град
    системата дегоба
    Що ве, haritov? Не те кефи, че си наивен? Или просто лакомийката за комерс прекалено те блазни?
    Просто имам завършен седми клас.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Просто имам завършен седми клас.
    О, извинявай... За да разбираш тези неща е нужно поне средно образование. Може би някой ще може да обясни на по-прост език :/

Град
    системата дегоба
    О, извинявай... За да разбираш тези неща е нужно поне средно образование. Може би някой ще може да обясни на по-прост език :/
    Аз обясних на прост език достоен за човек с твоите умствени възможности,но не съм виновен,че не ползваш и малкото което имаш.
    Ще те оставя да си доразвиеш фантазиите. Няма да ти се меся повече в темата понеже няма смисъл да си губя времето за теб.

Повече от фен

Как се прави:

Каза, че ще говориш с факти, да. И постовете ти бяха нагледен пример как информацията може да дезинформира, в зависимост от това как е представена. Действително е факт, че микро вълните излъчват радиация, но спести фактът, че тя е нейонизираща. Факт е, че микро вълните могат да се използват за разпръскване на масите, но спести фактът, че за това е нужна голяма мощност, каквато не се среща в обикновените мобилни кули. И какви изводи мога да си направя от така представената информация? На пръв поглед уж информираш, а де факто спестяваш някои факти и дезинформираш. Целта вероятно е трафик към сайта ти, но на мен такива похвати не ми допадат и изгубих доверие в достоверността на твоите факти. А точно тази тема е доста прясна и все още няма достатъчно проучвания. И там, където няма проучвания, се отваря място за всякакви предположения, и (конспиративни) теории. Няма как да знаем дали някоя от тези теории не е (частично) достоверна. Тук идва моментът на личното мнение. Някои хора искат да повярват във въпросната теория по някаква причина (която няма значение в случая) и се уповават на непроверени източници, асоциации, интуицията си, хора от интернет и все такива ненаучни методи/източници.
    Иначе ефектът, за който стана дума, е действително явление, за което бях чувал много малко и сега, като се зачетох, се оказа интересно.
    https://www.microwaves101.com/encycl...ditory-effects
    Тук информацията е добре структурирана.
    https://www.microwaves101.com/encycl...basic-concepts
    И като цяло в този сайт човек може да си отговори на някои въпроси, които не са му съвсем ясни около микро вълните.
    Последно редактирано от nqmamNervi : 11-19-2019 на 23:18

Ще те контрирам на всяко изречение. В случая дезинформираш ти и викаш "дръжте крадеца". Читателят сам ще прецени дали аргументите ми могат да се отхвърлят или не:

1. Микровълните излъчват радиация, но съм спестил, че тя не е йонизираща.

- Обърнах внимание на факта, че ЕМ излъчванията СА част от околната ни среда и са нейно съдържимо. Обърнах внимание на факта, че това съдържимо НЕ попада под активното внимание на масовия човек, защото е научен да го счита за "нищо".

Именно тезата, че "щом радиацията не е йонизираща, значи е нищо и може да се игнорира".

Това, което изтъквам като опасности от 5G няма НИЩО ОБЩО с радиационното йонизиране. Микровълновата радиация има отношение към изменението на шаблона на мозъчните вълни (изменение на резултатите от ЕЕГ). Микровълновата радиация е НЕ-ЙОНИЗИРАЩА, мисля че е очевидно.

2. Микровълните могат да се използват за разпръскване на масите, но съм спестил, че теле-кулите нямат такава способност заради ниска мощност.

- Нищо подобно: Обърнах изричното внимание, че 4G няма такъв капацитет и изтъкнах именно това като причина за усилията за въвеждането на 5G (което иска съвсем нови теле-кули и друга екипировка).

3. Дезинформирам, с вероятната цел да придавам трафик на сайта си.

Посочил съм изчерпателни сведения за проследяване на източниците на информация, максимално според силите ми - имена, дати, организации и линкове.

Сайтът ми не се ползва от трафик по никой начин защото начинанието няма никакви стопански цели, нито инструменти (реклами, копчета за донейт и тн.)

4. Там, където няма проучвания, се отваря масто за всякакви предположения.

Бъркаш перспективата.

Тук става дума за технологична революция, стремяща се да обхване целия свят, става дума за милиарди долари инвестиции. И ТОВА начинание не разполага с НИКАКВИ медицински и здравно-рискови проучвания. Процедира се директно към мръсно бизнес-лобиране и множество процедурни нарушения навсякъде по света с цел скоростното въвеждане на революцията.

Това само по себе си не е предположение, а очевиден факт, който е недвусмислен.

С оглед на горното, позицията ми е, че дезинформаторът си ти, защото класически защитаваш егото си. Мотивацията ти не е нищо друго, освен дребния стремеж да покажеш, че предната ти публикация е била обмислена, а не първосигнална.

Което е ОК. Но не е ОК да се опитваш да хвърляш мръсотия по другите.

Повече от фен
    Ще те контрирам на всяко изречение. В случая дезинформираш ти и викаш "дръжте крадеца". Читателят сам ще прецени дали аргументите ми могат да се отхвърлят или не:

1. Микровълните излъчват радиация, но съм спестил, че тя не е йонизираща.

- Обърнах внимание на факта, че ЕМ излъчванията СА част от околната ни среда и са нейно съдържимо. Обърнах внимание на факта, че това съдържимо НЕ попада под активното внимание на масовия човек, защото е научен да го счита за "нищо".

Именно тезата, че "щом радиацията не е йонизираща, значи е нищо и може да се игнорира".

Това, което изтъквам като опасности от 5G няма НИЩО ОБЩО с радиационното йонизиране. Микровълновата радиация има отношение към изменението на шаблона на мозъчните вълни (изменение на резултатите от ЕЕГ). Микровълновата радиация е НЕ-ЙОНИЗИРАЩА, мисля че е очевидно.

2. Микровълните могат да се използват за разпръскване на масите, но съм спестил, че теле-кулите нямат такава способност заради ниска мощност.

- Нищо подобно: Обърнах изричното внимание, че 4G няма такъв капацитет и изтъкнах именно това като причина за усилията за въвеждането на 5G (което иска съвсем нови теле-кули и друга екипировка).

3. Дезинформирам, с вероятната цел да придавам трафик на сайта си.

Посочил съм изчерпателни сведения за проследяване на източниците на информация, максимално според силите ми - имена, дати, организации и линкове.

Сайтът ми не се ползва от трафик по никой начин защото начинанието няма никакви стопански цели, нито инструменти (реклами, копчета за донейт и тн.)

4. Там, където няма проучвания, се отваря масто за всякакви предположения.

Бъркаш перспективата.

Тук става дума за технологична революция, стремяща се да обхване целия свят, става дума за милиарди долари инвестиции. И ТОВА начинание не разполага с НИКАКВИ медицински и здравно-рискови проучвания. Процедира се директно към мръсно бизнес-лобиране и множество процедурни нарушения навсякъде по света с цел скоростното въвеждане на революцията.

Това само по себе си не е предположение, а очевиден факт, който е недвусмислен.

С оглед на горното, позицията ми е, че дезинформаторът си ти, защото класически защитаваш егото си. Мотивацията ти не е нищо друго, освен дребния стремеж да покажеш, че предната ти публикация е била обмислена, а не първосигнална.

Което е ОК. Но не е ОК да се опитваш да хвърляш мръсотия по другите.
    Не ми се занимава с его битки. Пиша това, което ми е направило впечатление и заставам зад думите си. От първия ти пост неутралният читател остава с впечатлението, че приравняваш 5G с йонизиращата радиация. Чак сега става ясно, че не мислиш така. Постът ти беше дезинформиращ. Дали ти целенасочено го правиш - не е от значение за мен. Не съм искал да кажа, че си дезинформатор и да те нападам, като цяло се старая да се абстрахирам от това с кого пиша, макар да не ми се получава понякога.

1. - Няма проучване, което доказва, че въпросните честоти влияят негативно на хората.
    Същите честоти са вече в употреба в Wi-Fi протокола сравнително отдавна.
    Справка: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels

2. https://en.wikipedia.org/wiki/5G#Technology - според това мощността, която ще имат, е макс 20 W (вата).
    https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System - според това лъчът на тази система има мощност от 30 kW (киловата).
    Разбира се, че не мога да вярвам напълно на тези данни, но до някаква степен имам по-голямо доверие на тях, отколкото на празни или недоказани твърдения.

4. Напълно възможно е. Това, което написа, не противоречи на написаното от мен.
    Последно редактирано от nqmamNervi : 11-29-2019 на 07:00 Причина: не се научих да пиша, да го еа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си