Ще те контрирам на всяко изречение. В случая дезинформираш ти и викаш "дръжте крадеца". Читателят сам ще прецени дали аргументите ми могат да се отхвърлят или не:
1. Микровълните излъчват радиация, но съм спестил, че тя не е йонизираща.
- Обърнах внимание на факта, че ЕМ излъчванията СА част от околната ни среда и са нейно съдържимо. Обърнах внимание на факта, че това съдържимо НЕ попада под активното внимание на масовия човек, защото е научен да го счита за "нищо".
Именно тезата, че "щом радиацията не е йонизираща, значи е нищо и може да се игнорира".
Това, което изтъквам като опасности от 5G няма НИЩО ОБЩО с радиационното йонизиране. Микровълновата радиация има отношение към изменението на шаблона на мозъчните вълни (изменение на резултатите от ЕЕГ). Микровълновата радиация е НЕ-ЙОНИЗИРАЩА, мисля че е очевидно.
2. Микровълните могат да се използват за разпръскване на масите, но съм спестил, че теле-кулите нямат такава способност заради ниска мощност.
- Нищо подобно: Обърнах изричното внимание, че 4G няма такъв капацитет и изтъкнах именно това като причина за усилията за въвеждането на 5G (което иска съвсем нови теле-кули и друга екипировка).
3. Дезинформирам, с вероятната цел да придавам трафик на сайта си.
Посочил съм изчерпателни сведения за проследяване на източниците на информация, максимално според силите ми - имена, дати, организации и линкове.
Сайтът ми не се ползва от трафик по никой начин защото начинанието няма никакви стопански цели, нито инструменти (реклами, копчета за донейт и тн.)
4. Там, където няма проучвания, се отваря масто за всякакви предположения.
Бъркаш перспективата.
Тук става дума за технологична революция, стремяща се да обхване целия свят, става дума за милиарди долари инвестиции. И ТОВА начинание не разполага с НИКАКВИ медицински и здравно-рискови проучвания. Процедира се директно към мръсно бизнес-лобиране и множество процедурни нарушения навсякъде по света с цел скоростното въвеждане на революцията.
Това само по себе си не е предположение, а очевиден факт, който е недвусмислен.
С оглед на горното, позицията ми е, че дезинформаторът си ти, защото класически защитаваш егото си. Мотивацията ти не е нищо друго, освен дребния стремеж да покажеш, че предната ти публикация е била обмислена, а не първосигнална.
Което е ОК. Но не е ОК да се опитваш да хвърляш мръсотия по другите.