- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- 5G - опасности, митове и легенди
Оу да, документирана информация за таините планове на правителството, да превърне цялото население в зомбита, документирана и публикувана от същото това правителство.
Нестабилни психически хора като теб са причината, масовката хора да не осъзнават колко безумна е настоящата им позиция, понеже пропагандата се възползва от това да ви сложи под общ знаменател с всички други, основателно съмняващи се в парадигмата на Големия брат.
Моето виждане за бъдещето на света и положението му в момента, е дори по-гротескно, а в отричаща криза изпадат тези, които не могат да понесат тежката истина. Твоята версия за мен съвсем не е тежка истина, а просто интерпретация на истината, изпълнена с излишно фантазиране, граничещо с параноя.
Последно редактирано от Knispel666 : 11-30-2019 на 17:55
ОК, пич. Дай да пробвам, както ти казваш...
Взимам първата не-уикипедийна препратка по темата, от дезинформиращата ми публикация, коментар #4 от настоящата тема. Става дума за демонстрация на радио-честотно проектиране на изображения директно в ума на друг човек.
Сърфирам в Гугъл ключовите думи - имената Elizabeth Rauscher, Bill VanBise и DeCaro, плюс името на медията CNN.
Намирам реалния документ, според препратката. Неговият линк е следния: https://archive.org/details/CNNSpeci...cy+Weapons.avi
Мога да изгледам целия репортаж от въпросния цитат на автора, който го споменава, Jim Keith. Следователно си потвърждавам, че препратката му не е фалшива новина, документът съществува и мога да си го сваля на харда.
Дотук добре.
После сядам да преценя нещата. Кой кой е...
Elizabeth A. Rauscher e физичка и парапсихоложка. Била е научен изследовател в Lawrence Berkeley National Laboratory, което е ДЪРЖАВНА (национална) лаборатория на САЩ, една от известните, която извършва научни изследвания по поръчка на Министерството на енергетиката на САЩ. Лабораторията се управлява от Калифорнийския университет - също един от известните в САЩ, най-вече с това, че е основен сътрудник на НАСА.
И не е за учудване, че тази Elizabeth A. Rauscher е работила като научен изследовател и в НАСА.
Работила е и като научен изследовател в Станфордския изследователски институт - този институт е направо легендарен в настоящото съвремие.
Дотук добре. Явно тази физичка не е калинка и не е една от другите дезинформатори, на които се "подпирам".
William van Bise, електроинженерът, се оказва мъжът й. Няма лошо.
CNN - емблематична американска мултимедия, притежание на гиганта AT&T. Не може да съществува нещо по-мейнстрийм от т`ва.
The Internet Archive - библиотеката, съхранила видео-документа от CNN - е може би една от най-авторитетните, ако не най-авторитетната БЕЗПЛАТНА интернет библиотека за документална, нехудожествена и научна литература. Програмата им за дигитализиране на книги започва през 2005 и на ден днешен сканират и дигитализират по 1000 книги на ден на 28 места по света. Архивът е в ТОП 300 от интернет сайтовете по света.
Дотук добре. Явно нито медията, нито библиотеката-източник са сенчести места в интернет.
Какво трябваше да направя?
Ми аз мисля, че фактите си отговарят. В смисъл, разполагам със заснет на видео експеримент по честотно електромагнитно проектиране на изображения в съзнанието на човек през 1985г, произведено и документирано от авторитетни агенти.
Имам още няколко препратки само. Да продължавам ли със следващите?
Последно редактирано от hecu2 : 11-30-2019 на 20:02